Viva Las Vegas

I fredags nalkades det utgång. Förfest hos erik vid 18. Jag tänkte vara smart o vila lite innan så att jag skulle orka med kvällen. Man börjar ju bli gammal nu.
Så jag la mig o sov, bad min älskling att han skulle väcka mig vid 5-tiden så att jag skulle hinna. Men icke. Han somnade också o jag vaknade vid 6. Ringde anna som, hör o häpna! Redan var klar.. Jag blev så chockad.. Tänkte skita i att hänga med men med lite övertalning från anna så hoppade jag in i duschen o gjorde mig klar. Hem till erik, hälla i sig lite öl o sedan till Socité Anonym (Eller nåt sånt)
Minglade med lite IHM-folk..

Sen så....
Jag o Anna hoppade in i en taxi och styrde kosan bort mot inget annat än Las Vegas!  Viva las Vegas..
Okej, riktigt så mycket pengar hade vi inte att vi kunnat ta taxi ända till Las vegas. Men tänk va kul det hade varit. Kanske skulle kunna förvandlas till en båt också..eller nåt..
Närå, vi åkte ner till Casinot. Men jesus, hur kan jag ha missat det?
Första tanken som for igenom mitt huvud var, vafan, jag ÄR ju i Las Vegas!  Spelade massor och var helt livrädd för alla vakter och sura croupierer. Men dit ska jag igen, dock med lite bättre framförhållning och koll på pengarna.. Kanske ska köra på att ta hem jackpotten nästa gång? Ja, det låter som en idé!

Resten av helgen var lugn o fin. Inte mycket kraftansträningar, bara hade riktigt lugnt o skönt med min älskling.

Imorgon ska jag hälsa på, på wtc. Ska praktisera där i nio veckor och imorgon ska jag träffa dem som jobbar där och en liten rundvisning av Vd:n.. Efter det blir det plugg med Annapanna. Grymma e vi!

xoxo
Kattis

Kan någon ta bort min mage?!

Kan man ta bort sin mage? ( vet jag ju att man inte kan,men för min del hade det varit underbart!)

Ibland blir jag bara så trött!
Har varit sjuk den senaste veckan och igår kände jag mig mycket piggare och fick äntligen tillbaka aptiten. Och självklart gjorde jag då min specialitet Makaroner och köttbullar. Hade verkligen längtat efter riktig mat efter att bara ätit nyponsoppa o några smörgåsrån..
Så idag skulle jag gå till skolan, har missat mycket och kände faktist till o med för att gå. Jag o Anna ska sitta kvar efter skolan och plugga. Men precis när jag skulle gå så kommer självklart min mage på att den ska jävlas lite, som vanligt.. Har så ont att jag inte kan gå till skolan, o magmedicinen har jag glömt hemma. Men mamma kommer strax hit med den så förhoppningsvis hinner jag ner till skolan en sväng.

Ikväll är det VIP-middag men jag vet inte om jag ska gå. Har absolut inget lust eller ork, ska vara nykter och så där. Måste prata med anna först så att hon inte blir ledsen om jag inte följer med..

Nu ska jag läsa lite i mina skolböcker så jag inte kommer allt för mycket efter.

xoxo

Kattis

blää

Jag är så hungrig! Har inte ätit sedan i fredags. Lördagen bestod av att jag vände min mage ut och in. Allt som åkte ner kom upp inom 5 minuter.. Och idag mår jag fortfarande illa.. Visserligen har jag gått ner ett par kilo men dem kommer jag nog gå upp när jag väl börjar äta igen. Har sovit i ett dyng och kan nog sova ett till.

Imorgon är det skola igen, får hoppas att jag blir bättre så att jag kan gå. En heldag missar man otroligt mycket på.

I fredags var det fest hos annie. Började med tjejkväll hemma hos johanna. Var jätte längesen och vi hade det otroligt mysigt. Jag gav hennes sötnos till hund liiite för mycket chips. Trodde jag gjorde det i hemlighet men johanna hade tydligen sett allt. Attans! Efter några timmar begav vi oss till Annie. Där umgicks vi med folk, drack öl och spelade/lekte tvister. Och jag vann båda gångerna!Sedan åkte vi in till stan, blev peacock, helrör och ännu mer fylla. Åkte hem och sedan var det kört..Spydde sisådär 20 gångern på natten o dagen efter. Så där vill jag aldrig må igen. Ska på VIP-middag på onsdag men jag funderar på att hålla mig nykter.. Nya medicinen o alkohol går inte riktigt ihop. Men det återstår o se om jag lyckas..

Nu ska jag lägga mig på soffan igen, mina händer håller på o domnar bort..

xoxo    /   Kattis

Artonde september tjugohundraåtta

Äntligen har jag ringt det där samtalet. Det värsta jag vet är att ringa upp företag och försöka sälja in sig själv. Jag vet absolut inte vad jag ska säga och eftersom jag ofta blir så nervös så glömmer jag ord i meningar, hoppar över/glömmer bokstäver och får knappt fram det jag vill ha sagt. Men pratade iallafall med vd:n på WTC. Och han lät intresserad och skulle höra av mig i nästa vecka igen.. Skickade CV och personligt brev som dem kan läsa igenom. Så nu är det bara att hålla tummarna, annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra.  Men det löser sig...

Idag hade jag tydligen för kort kjol på mig. Förstår inte grejen eftersom dem flesta går klädda så. Men det började på väg ner till skolan, gubbar saktade ner när dem körde förbi. Vid korsvägen stannar en bil framför mig, tutar och vinkar febrilt. Ingen aning vem människan var. Usch, det var jobbigt. Nästa så att jag ska slänga kjolen..

Köpte med mig lunch och åkte hem. Kände att det blivit alldeles för mycket i hjärnan nu och måste se till att det jag har koll på just nu stannar kvar, innan jag börjar med nåt nytt. Så här sitter jag och ska gå igenom allt som vi gjort hittills och lägga upp det på ett bra sätt. Det som jag missar nu på eftermiddagen ska jag sätta mig med ihelgen. Har blivit riktigt seriös när det gäller skolan och det känns skönt.
Imorgon ska jag o Annapanna sätta oss i skolan en stund och plugga. Duktiga vi e!

Sen blir det fest i Billdal på kvällen,.. Har ingen lust alls men Amanda åker till thailand på lördag så jag måste få träffa henne lite innan.. Ska nog köra henne till flygplatsen också. Får hoppas att jag inte får för mig nåt dumt på flygplatsen bara, och att jag faktist sätter mig i bilen och kör hem efter.. Kanske hamnar jag också i Thailand?

Nu är det läge för plugg!

xoxo   /   Kattis

onsdag 17 september...

nu när jag loggade in på min blogg så fick jag så fina kommentarer av både Annapanna och Kathrine.. Så fint vad det! Tänk att en mening eller två kan göra sån skillnad för en annan människa. Att visa uppskattning är egentligen så lätt men man gör det så sällan. Att visa uppskattning är något man borde göra oftare, för vad är inte roligare ä att göra någon glad?

Idag var jag i skolan, det var inte alls lika roligt som igår men det gick. Men det var precis. I slutet satt jag o Annapanna och skickade lappar till varandra. Lågstadienivå, jag vet, men det fanns ju inget annat o göra. Vid det laget hade jag redan gett upp att få in något mer i skallen.. Vi skrev smålappar om helt onödiga saker. Det var ungefär såhär.
Jag
AnnaPanna

" Jag är trött!!!!!"
"Me 2"
"Jag är hungrig!!"
"Jag med!"
"Ska vi ta en öl innan vi går dit nästa onsdag? Kan ju höra med P, E ,Å o J också"
" Ja det tycker jag absolut!"
"Jag har redan börjat planera vad jag ska ha på mig"
"Vad ska du ha på dig?"
"Jag vet inte än"
"Har inte *pip* blivit tjock?
" *pip* följer väl min trend"

Ja ungefär sådär höll det på i en timme..Sen gav vi upp och gick hem istället..
Oc när jag kom hem hoppade jag ner i badet. Helt underbart..

NU ska jag kolla på tv och mysa lite med gosingen!

xoxo   /    Kattis


söndag

Segare söndag än så här var det längesen jag hade.. Var nästan så att jag kände att sova va det enda jag ville göra, även om jag inte var trött..
I fredags var det inflyttnníngsfest hos Kathrine och Niclas och det va väldigt mysigt. Riktigt fräsch lägenhet hade dem. Sedan var det stan som gällde, åkte till flying scotsman, sedan en halv drink på picasso, dancing dingo o sist mötte ja upp anna på push.. Helt okej kväll måste jag säga.
Lördagen bestod enbart av att sova. KLockan 8 ringde christian o sa att han va på väg hem o då satte jag igång o lagade mat, o det var den enda kraftansträngningen jag gjorde på hela dan. Stupade i säng vid halv 11 tiden...Skönt!

Min nya medicin gör redan framsteg, har bara gått på den i knappt en vecka o har redan tappat ett kilo.. Nu jävlar!

Ja, mycket mer än så här har inte hänt i mitt liv..

xoxo  /   Kattis

Full med kärlek!

Idag tog jag ledig från skolan och bestämde mig för att åka ner till stan o köpa inflyttningspresent till min älskade Kathrine och hennes kärlek Niclas. Jag älskar att köpa prensent men då ska dem vara personliga, men nu när jag va nere i stan så hade jag ingen fantasi överhuvudtaget. Och visst blev det att man slank in i affären men förbjudit sig själv att gå in i , just därför att jag alltid kommer ut med nåt helt meningslöst men som jag för stunden tyckte var ett riktigt kap. Jag hittade en tröja jag absolut var tvungen att ha. Men hör o häpna, jag köpte den aldrig. riktigt stolt över mig själv när jag endast kom hem med det jag skulle göra, present till inflyttningsparet..

Men sen vet man ju aldrig om jag sticker ner imorgon efter skolan och köper tröjan. Det e inte en omöjlighet..

Det ska bli riktigt roligt att äntligen få träffa Kathrine o hennes Niclas( Har träffat honom en gång innan, men det vara bara snabbt hej o några artighetsfraser)
Jag och Kathrine har en otrolig vänskap. Första gången vi träffades så sa det bara klick. Vi hade så mycket gemensamt och det är en av dem få som jag verkligen kan ha diskussion med. Allt mellan himel och jord och vi värdesätter precis samma saker. Vi träffas alldeles för sällan men när vi väl träffas så känns det som att det inte ens gått en dag sen vi sågs sist. Och det är väldigt skönt, o det känns inte spänt eller att man måste ha något o säga, utan allt det där kommer av sig själv. Hon är otroligt fin människa, både på utsidan och insidan. <3

Anna kom äntligen hem igår, min sunshine! kändes som att hon varit borta i en evighet. Hon är den jag gör mest spontana saker med. Och nu ihelgen hade jag lust att bara hitta på något, men det gick ju inte, för Annapanna var ju i grekland o levde loppan.. Men nu är hon hemma iallfall, tur det. Kanske jag kan känna att jag har ett liv igen och att det inte bara kretsar kring min kärlek Christian( vilket mitt liv ioförsig gör ändå, men man kan ju göra annat också)
Han är föresten den bästa som jag någonsin träffat. Vacker som en stjärna både på utsidan och definitivt på insidan!

xoxo / Kattis

Lite småroligt..

Jag läste precis lite gamla blogginlägg jag skrivit o såg det här med boken jag skrev när jag va liten, med Panskonärena. Det var en till rolig grej som man undrar hur jag fungerade som liten. Det var när jag skulle berätta om mormors syskon. Mor-mor har 2 syskon. Mor-mors bror heter Frannk och syster heter Poritt!!!!!! Va!?! Hon heter  Britt . Jag skrattade att jag knappt kunde stå på benen längre. Ja ibland är man allt bra konstig. Men det är väldigt roligt när man hittar sånna grejer..

Det var bara det jag hade o säga för stunden.

xoxo

Kattis

starten på ett nytt liv..

Äntligen har den kära träningsvärken kommit. Ja ni hörde rätt, träningsvärk.. Jag har numera startat mitt nya liv som kommer bestå av hårdträning, nåja, träning iallafall.
Igår var jag nere o tränade step up 1. Jävlar vad jobbigt det va men ack så roligt! Så idag har jag ont i min kropp, men det är skönt smärta. I torsdags var jag nere o tränade danspass och det var också riktigt roligt, men blev dock enormt besviken när jag vaknade i fredags och hade ingen träningsvärk alls.. Men nu så.
Min älskade Kathrine ska också börja träna så på torsdag blir det nog nåt danspass med henne förhoppningsvis. Svårt att matcha varandra men det ska nog gå.

Inatt drömde jag att jag vr så tjock att man tatuering( som sitter på sidan) hade flyttat sig till mitten av magen. O jag kunde dra i skinnet så att den nästan kom på rätt plats men den ville ändå inte. Vaknade o kände mig lättad, visst har jag gått upp ett par kilo men tack o lov inte sådär mycket..

Var hos läkaren förra veckan  berättade vilken viktföräandring medicinen gett o hon blev upprikti sagt chockad o skrev ny medicin till mig direkt. Så den ska ja börja med imorgon o förhoppningsvis hjälper den mig med viktraset lite också..

Förresten så är jag kung på guitar hero..

xoxo
Kattis

RSS 2.0