Ryss?

nu var det ett tag sen jag bloggade..Mycket har hänt, några tråkiga saker i några roliga..Alltid när jag o Anna är ute så händer altid något kul o då säger vi jämt; Det här ska vi blogga om! Men nästa dag när man vaknar upp så är allt som bortblåst..Typiskt..

Jag har fikat med lilla söta maria o det slutade självklart med att det blev öl också.. Riktigt mysigt va det, sen mötte anna upp oss o det blev självklart inte som planerat..
När jag skulle möta Maris vid koppamärra så var det en kille som gick förbi, han vände snabbt o kom tillbaka till mig.
Killen: Hi, do you speak english?
Jag( med luvan på för det spöregnade; Ehhhhm,, maybe a little..
Killen: Okej, you are very sexy..
Jag( Undrar när fan den där dolda kameran ska visa sig, förstummad och överraskad); Ehh, okej..thank you( väldigt skeptisk ton kan ja meddela)
Killen: So where are from?
Jag; Sweden..Of course!
Killen; Really, i thought you would say Ukrain or something.
Jag; Hahaha, acctully i´ve heard that before.
Killen; So, do you wanna take a drink?
Jag; No, I'm waiting for a friend
Killen; to bad..Maybe next time..
Jag: Maybe..
Killen; But I can take your phonenumber..
Jag, No, sorry, i have a boyfriend..
Killen; Is he more handsome than me?
Då skratta jag bara och han kände sig nog lite förolämpad så han gick där ifrån..
Men det var lite kul och jag fick mig ett gott skratt.

Det lustiga är att på senare tid är det många som tror att jag är från Ryssland eller polen typ, Va? Varför? Usch, det är inte roligt att höra.. Kanske ska börja kalla mig Katzrinaza Dobjevtskji.. Jag o Anna brukade låtsas att vi var systrar från ryssland, och då hette vi Volga Och Maruschka Kaprevskji.. det va kul, men ingen som trodde på oss..

Idag var jag o hälsade på min älskade malin, var mysigt att se henne igen. Vi tittade på massa kort från hennes och jonas kryssning, så fina bilder. Sen satt vi o snackade skit och drack cola som vanligt..

Ihelgen blir det förhoppningsvis maskerad, Älskar att klä ut mig och jag har en del idéer.. Men får se hur det blir med det..

xoxo

Katzrinaza D

ångest....

jag håller på och bli helt galen! Aldrig kan jag må helt bra. Alltid är det nåt. Antingen får jag ångest över något som växer sig allt större och större tills jag håller på ger upp allt helt o hållet. Är det inte skolan, så är det pengar, är det inte pengar så är det något annat.. Just nu försöker jag lägga all tid jag kan på plugg till tentan, klarar jag inte den här så åker jag ut från skolan. Nej det får man ju inte ångest över...
Behöver komma bort härifrån känner jag, bort från allt och försöka få en ny start..

Jag hamnar i svackor hela tiden och när jag väl tagit mig upp ur det ena svarta hålet så faller jag ner igen..




massa skit

Då har man satt igång med praktiken. Min praktik har jag på World Trade Center och trivs riktig bra. Började måndags morgonen med att titta på lite roliga mail..Några snoppar dök upp och vi hade skrattattacker..Jag o Harriet.. sedan var dags att göra nytta, trodde jag..  Men fick isället leka vaktmästare med Bianca, vilket iofs var väldigt roligt. Jag fick se hur anläggningen var, mest kök överallt o jag hittade aldrig tillbaka till rätt kök. Sprang mest runt och fikade hela tiden..  Trivs i vilket fall jätte bra även om jag inte fått några vettiga uppgifter än, men det kommer förhoppningsvis..

Tyvärr blev jag sjuk o va tvungen o gå hem i onsdag..Vet inte vad det är men det är ju såklart magen.. Fick så ont att jag knappt kunde gå.. Blir att beställa tid för gastroskopi så kanske dem ser om det är nåt fel i magen.. Usch, ner med en slang i magen..Men vad ska man göra?

Idag har jag sytt två klänningar. Blev riktigt bra och en ska jag ha på mig imorgon. Ja för det hade ju varit lite konstigt om jag haft två på mig.. Smart..

Ska upp tidigt imorgon för att köra mamma till jobbet. 06.15..Ouch vad jobbigt det lät. Men behöver bilen så då är det bara att bita i det sura äpplet. Ska fixa saker till den ena klänningen och så måste jag till systemet och ladda upp inför kvällen. För då blir det Nationalteatern på sticky.  Ska bli riktigt roligt och vi blir ett skönt gäng och förhoppningsvis en dunder bra kväll..

Nu tror jag inte att jag har så mycket mer på hjärtat. Återkommer någon annan dag..

Blev förresten mobbad på bussen förra veckan. Jag hade varit o skrivit tenta och hade stoppat ner pennan och mina papper i fickan. Men min gigantiska miniäknare( Petter vet vilken jag pratar om, då han va tvungen att ta kort på den när han såg den) fick inte riktigt plats så jag höll den i handen. En konstig indie satte sig bredvid mig. Jag var trött och satt o stirra ut genom fönstret.
Indien: Finns det någon anledning till att du går runt med en miniräknare i stan?
Jag: Öööh.. Ja , jag har skrivit tenta..
Indie: Okej, e det en sån där som man kan lägga in formler och sånt?
Jag: ( undrar om han är totalt blåst eller om han skämtar) Ja, det ser du väl. Hi-tech nummer ett. Inköpt på rusta..
Indien: Ja det kan jag se.. Har du många tentor kvar?
Jag. Nä..ska på praktik.. ( är inte riktigt på humör för en konstig konversation på bussen så jag vänder mig mot fönstret igen)
Indien: (Som inte vill sluta prata) Jaså, ta med dig miniräknaren då så lär dem bli riktigt imponerade, så får du säkert jobb också..
Jag: Ja det ska jag göra. Tack för tipset..
Äntligen skulle jag av..Och han också.. Han gick långsamt så att jag skulle hinna me, då gick jag ännu långsammare.. Och när han var tvungen att svänga så stack jag förbi som ett skott.. Swoooooosh så det bara..Phew, ja klarade mig..

Så, det var allt för mig idag!!

xoxo
Kattis

RSS 2.0