Getingstucken!

Alldeles nyss var jag ute på altanen och vad händer då? Jo jag blir fucking jävla getingstucken!! Aj aj aj vad ont det gör..sitter just nu med en sockerbit fastklämd mellan tummen o pekfingret för det var ju på mitt stackars pekfinger han stack.Den jäveln..Å jag som är så himla snäll o räddar dem från den stora poolen när dem ramlar i. Men inte mer säger jag bara. Inte mer!

Idag har jag varit hos optikern o sedan en sväng på coop för att sedan ligga vid poolen o sola o bada hela dagen..Kan man ha det bättre?

Min kära pojkvän försökte lura i mig att klockan var halvnio, men med tanke på att han lurat mig andra gånger så litade jag inte riktigt på honom o kollade på klockan, 06.08, tack för den.. En annan gång när han hade vaknat frågade jag vad klockan var, nästan halv 12 svarade han då. Då tvingade jga mig upp, kunde ju inte sova längre nu. Efter att tag när jag gått upp och satte på datorn, så ser jag klockan, 08.23..Men vafan?! Fast å andra sidan var det lika bra att gå upp, men tycker inte om när folk luras. Ibland är han konstig han..
Inatt drömde han tydligen att jag var på nån ladysnight..
Christian- Men ta det lugnt ikväll då..
Jag- Va?
C- Ta det lugnt ikväll..
Jag- Varför då?
C- För du ska ju på ladysnight..
Jag- ?????
C- Ja ladysnight..
Jag- Okej, sov nu...

Nej nu måste jag gå o skölja mitt stackars finger..

Kärlek!( men inte till några jävla getingar, usch!!!)   /  Kattis



Måndag 14 juli

Hela min dag har bestått av konstant pluggande.. Nej jag ljuger inte! Helt otroligt vad duktig jag har varit och så kommer det fortsätta imorgon också. Måste ju sätta den här tentan, och då ska jag göra det riktigt jävla bra. Får hoppas att motivationen håller i sig. Inte så troligt men vi får se.

Lyssnar på Amy McDonald, helt jävla underbar. Har ni inte hört henne så leta genast upp henne på you tube. Hade tänkt att sätta in en länk men orkar inte det just nu. Lyssna på this is my life, gudomlig!

Igår såg vi filmen 21, riktigt bra. Rekomenderar den varmt. Speciellt till anna och malin, nästan lika stora speltorskar som mig.. Nästan..

Gamle pappsen fyller år idag också. Hela 51 blir han. Då är man gammal.. Nä då, eller lite kanske.  Gratulerar min kära pappa!

Nä nu har jag inget mer att skriva. Återkommer nån annan dag..

Kärlek! / Kattis

Helgen

I fredags var det dags för mig o anna att ta en utekväll..Träffades på diamond dogs o började genast att hälla i oss öl o prata om allt som vi gjort på senaste tiden. Hallgeir va också med men gick hem vid tolv, förståligt eftersom han skulle upp o köra tidigt nästa dag. Anna stannade kvar med mig och vi körde några rundor på trekortspoker samt blackjacken, o vi lyckades riktigt bra. Vi vann nog upp mot 500-600 spänn.. Grymt! När vi hade bestämt oss för att gå såg vi att det spöregnade ute, så vi tog oss en till öl o spelade lite till.. Anna tvingade mig att flasha min tatuering på tjejtoan och alla ville se. Tror jag sa va den betydde 7 gånger, o det e inte alltid lätt när man slöddrar. Liksom att berätta att man pluggar till redovisningsekonom, blir ungefär reoviiiscninsechonom..Illa.. När det slutat regna stack vi vidare och denna kväll bev det lounge..Då var vi ganska fulla så vi tog några danssteg pratade med folk o sen nådde vi nog gränsen så vi åkte hem. Men jag hade faktist riktigt roligt. Anna tyckte dessutom att jag skulle bli polis..njaaa..

Dagen efter vaknade jag med sprängande huvudvärk o illamående..Så det fick bli myskväll med min älskling. Jätte mysigt. Kollade på funny games, som var helt värdelös, och drack massa cola. Även om filmen var dåligt så var det ändå mysigt..

Idag sitter jag o pluggar, duktigt. KÄnde att det var bäst att sätta igång i tid. Måste ju fixa denna tentan annars åker jag ut från ihm. Och det vill jag ju inte..

Kärlek! /Kattis

tortyr, liseberg och en bränd brödbit

Jag kan ju börja med att tatueringen nu är gjord. Rena tortyren, fast frivilligt..Men den blev riktigt bra, lite större än jag tänkt, men som anna sa: Ska man göra en tatuering där så ska man göra det rejält.. Men Fy Satan vad ont det gjorde. Speciellt vid revbenen på ryggen. Då låg jag bara o spände mig och bad till gud att jag inte skulle kärkas. Men det gjorde jag aldrig. Pheew..2 timmar och en kvart senare var den färdig och jag skulle ställa mig upp , kändes det som att benen inte bar, men jag samlade kraft o höll mig uppe. Var skönt att få tatueringstiden överstökad men det gjorde ont i några dagar efter. Nu är den nästan helt färdigläkt och jag kan röra mig som jag vill igen, och det bästa av allt, jag kan nu sova på min bästa sida.

I tisdags var jag o min lilla Ida på liseberg, christian kom också ner en sväng. Vi åkte karuseller med henne. Kaffekopparna tyckte hon var jätte roligt, men jag tyckte dessvärre inte dte var lika kul. Hade glömt hur fort dem åker och hur mcket dem snurrar. Så där fick man sitta o försöka fästa blicken så att man inte skulle bli åksjuk. Börjar jag bli gammal? Sen så åkte christian skeppet med henne. Ida såg inte speciellt road ut , där hon satt med sina rosa kaninöron och lkubba i hela ansiktet. Men när den stannade så ropade hon: Katttttiiisss! Det va jäääätte roligt!
Det blev en del spel också.. Och tror ni inte att jag kammar hem en sjärnvinst på toblerone hjulet. Jag blev helt överlycklig, medans Ida inte riktigt förstod vad som hände. Jag till Ida: IIIdaaaa! TITTA VI VANN! Men Ida titta då! Här! Här! Ser du vad stor den är. Ser du!
En tant log och tittade på mig och Ida och sa: Där har vi en som inte riktigt förstår vad som händer..Så gulligt.
Jag: Hehe, nee, inte direkt..
Christian blev lite avundsjuk när han kom med sina två plopp och såg min stora toblerone. Men jag delade med mig till honom också.
Sen så var vi ju självklart framme och hälsade på kaninerna, eller Ida va. Jag stod mest bakom och tog kort. Sen viskade jag till Christian att jag tyckte att kaninerna varkade lite konstiga, nästan efterblivna på nått sätt. Men det sa jag aldrig tll Ida..

Nu måste jag iväg o mata malins katt sushi. För hon är i norrland på bröllop och hittade ingen kattvakt så självklart ställer jag upp..

Visade Christian kort på mn katt som hittat sitt sovställe i våran rosa brödkorg. Jag fattar inte hur hon får plats men det gör hon. Då sa han bara:Det ser ut som en bränd brödbit..
Elakt..


Kärlek! / Kattis

hmmm.

Nyss så var jag lite ledsen men sen så kollade jag mitt konto och blev så glad igen. Kanske är sant att pengar gör en lyckligare? Men med tanke på att jag varit beredd på att inte få något studiebidrag denna månaden och att mitt konto tömts ganska fort så blev jag överycklig när jag såg att det fyllts på med ett halvt studiebidrag. Och jag hade lite pengar kvar på mitt sparkonto så nu kan jag börja leva igen. Yey!

Imorgon är det äntligen dags för tatueraren att sätta nålarna i mig...ouch. Men vad jag har tjatat om det. Christian tröttnar nog på att jag säger varje dag: Åh nu är det bara en vecka kvar tills jag ska tatuera mig.. Nästa dag:Åh nu är det bara sex dagar kvar. Dagen efter:Åh nu är det bara fem dagar kvar..Ja ni fattar...

Idag var jag på kalas hos systersonen som fyllde hela 2 år. Och han blev överlycklig för sin tutande brandbil, spindelmannen som körde bil, byggare bob( Eller ygg obbis som han föredrar att säga det) o massa mer. Sen när han skulle blåsa ut ljusen på tårtan( som han trodde han gjorde alldeles själv, men att se att det bara kom spott från den lilla munnen bestämde vi snabbt vi att morfar skulle stå i bakgrunden och blåsa istället) så såg han så lycklig ut.. Jag spelade lite bandy med honom och fick äran att ha den minsta klubban jag sett. Han är grym. Men det tog ett tag innan jag fick sluta. Ha man väl börjat är det svårt att sluta för den lille killen..Ida och Elin tävlade om vem som skulle få sitta i mitt knä så tills slut fick jag sätta dem på varsitt ben, problemet löst.
Efter 3 timmar, svettig och helt slut fick jag åka hem..
Jag har bestämt mig för att vänta läääääänge med att skaffa barn..
sen så har jag  kommit på att vi är en sån där konstig familj, nästan som tomten är far till alla barnen om man bortser från alla olika mammor och pappor, för här har vi faktist bara en av varje, men den hysteriska biten. Dem vuxna är mer hysteriska än barnen, springer runt och vet knappt ut eller in.. Är det fler som är så eller är det bara på film?

Nä nu ska jag nog ta o titta på film.

Kärlek! / Kattis

RSS 2.0