fredag fast känns som söndag..

Idag har jag en riktigt dålig dag. Vet inte varför men jag blir ledsen för allt o ingenting. Jag är en otroligt konstig mäniska o det vet jag om. Jag letar efter en anledning om varför jag är som jag är sånna här dagar, men lönlöst..

Igår var jag o anna ute. Började kvällen på diamond dogs o mina första ord var:
-Anna, jag känner på mig att jag kommer ramla idag..
Hade mina nya superfina skor på mig, men ack så höga dem är. Blir lite jobbigt att ha på sig dem ibland, speciellt när man är med anna och springer runt hela stan. Först diamond dogs, sen rockis, sen diamond igen, sen rockis igen och till sist valand. Gick riktigt segt att få ner ölen med tanke på min mage som fortfarande inte var helt återställd, men jag försökte och försökte, till sist gav jag upp och tog mig en cola istället. Träffade på väldigt konstigt folk igår, och det resulterade i att vi flydde för våra liv..men dem hitta oss aldrig, pheew..
Väl inne på valand och minglade runt. nerför trappan och vad tror ni händer..Jodå klantigaste människan i stan lyckades. Trampade snett i trappan, ramlade, gled på sina knän men lyckades på något konstigt sätt få grepp och lyckades att ställa mig upp när jag nåt marken. Pinsamt. Vakten stod bakom och såg allt. Då sa jag:
-Det där va inte riktigt meningen, men du såg väl min snygga räddning när jag nådde golvet?
Han bara skrattade och undrade hur det stod till, kanske skulle ta det lite lugnt me alkoholen. Nej nej sa jag, testa att gå i dem här skorna så får du se. Han trodde mig. Det blev hål på mina dubbla strumpbyxor, blödde på knät och hade skrapat upp mina fötter och inte nog med det så blev det nog en vrikning, så nu kan jag knappt stå på foten. Men oj så roligt folk tyckte att det va. Men det bjuder jag på..

Nu ska jag åka iväg o hyra film o ha en deppkväll för mig själv. Behöver nog lite ensamtid och så måste jag plugga. Fy fan..


Men nästa vecka blir nog allt mycket bättre..Kalle baah på pustervik på onsdag och sedan är det dags för ABs spelning på fredag. Ska bli så jävla roligt!

So long!
/Kattis



helgen

Hela helgen har bestått av fest.. På torsdagen var det dags för mig att åka hem till min malin o ha lite myskväll.Köpte me mig chips och cola och det va riktigt mysigt. Satt och snackade lite skit som vanligt o sen åkte jag hem o nanade. På fredagen var jag sugen på att gå ut så jag slog en pling till anna. Självklart blev det utgång. Först var vi hos annas kompis Wendy i majorna där vi satt och drack och tjötade. Sedan var det dags att dra vidare, första stoppet blev kellys, stannade där för en öl och sedan stack vi vidare till rockbaren. Spelade lite, umgicks me folk och sedan ville vi vidare igen. Försvann upp till valand. tog ett par danssteg och anna tvingade två stackars killar att köpa öl till oss, sådär kvart i fem. Jag som inte ens ville ha hällde i mig den för att sedan gå och äta. Blev förföljda av dem två stackars killarna som inte var sena att sätta sig vid vårat bord. Men vid det här laget hade anna blivit rejält hate. Inte nog med att hon puttade bort varenda kille som närmade sig henne, inte sån där liten putt bara utan hon tog i som fan och liksom nästan slog dem i magen, men nu var det hate på hög nivå för lilla anna.Inte mot mig som tur e men mot alla andra som inte tycker som hon..Men hon är ju faktist snäll innerst inne..när vi var mätta gick vi ut o ringde taxi..

På lördagen hade jag o anna bestämt att ta en riktigt diamond-rockbaren runda. Var sagt att vi skulle börja tidigt och vi tog i hand på att vi skulle försöka mötas vid 8 tiden. Men eftersom jag känner anna började jag göra iordning mig vid 8-tiden. Och visst hade jag rätt. Jag anlände till annas place klockan 23, och gissa om hon hade duschat?nope. Hade hon bestämt kläder?japp, som tur va. Hade hon orken att skynda sig?nope. Så där satt man snällt och väntade. Sedan var det dags att dra, men det blev inte den kvällen jag hade hoppats på men var okej ändå. Började på keybar sedan ville angelica till push., men lilla fula jag kom inte in. Fast på något sätt blev jag konstigt nog lättad. Hade ingen lust att betala 140 kr för att vara där i 20 minuter o sen sticka hem. Så jag stack till dingon o mötte dansken o ab istället. Väl där hade mitt öga börjat rinna ännu mer än vad det gjort på hela kvällen så jag tog bara en öl och åkte sedan hem. Var skönt att komma hem nykter, och tur va väl det för min mage var inte min vän när jag kom hem. Den lät som ett riktigt jävla krig och morgonen började med att spy. Så magsjuka och ögoninflammation på söndagen var väl inte det roligaste. Men nu har jag slutat spy iallafall, måilla-känslan finns fortfarande kvar men inte lika mycket..


Jag-ska vi inte sätta oss i vardagsrummet istället?
Anna-nej men det är ju så mörkt där..
Jag-Jo men vi kan väl tända lampan då.
Anna-aha...

Anna- Kattis, hör du inte vilka dem spelar?
Jag-Nää
Anna-Jo men det är ju Kyte!
Jag-Nej anna, det är det verkligen inte..
Anna-jo men det är jävligt likt..eller hur?
Jag-Anna jag börjar bli rädd för dig..Jag ska skicka en youtube länk till dig imorgon så får du höra likheten..
Låten hon trodde var kyte var inga andra än Perikles-vart ska vi sova inatt..Illa!

Jag har krympt!

Det konstaterades när jag var hos polisen och skulle fixa nytt pass för jag och annapanna skulle åka till egypten.  Det var dags att mäta sig och jag tog av mig skorna och ställde mig under måttstocken. !60 cm..Va? Jag har ju gått runt och sagt till alla att jag är 167 cm lång. Vad har jag fått det ifrån undrar jag då? kanske förträngning, kanske inte.. När det sedan var min tur att fotograferas och svettas så undrade hon hur lång jag var. 160 cm, och så ett nervöst skratt efter. jaha, i ditt provisoriska står det 163 cm. Ja, det gör det, men jag kanske hade skorna på mig förra gången, nervöst skratt igen.. Jag kände mig som en brottsling som hade begått ett identitetsbrott..Vad skulle hända nu? kommer det några uniformsklädda män och för bort mig och slänger in mig i en kall, liten och ledsen cell? Nejdå..Fantasin flödar men det är bara att inse, vi är i sverige..så den kvinnliga polisen sa bara, okej, ja det kanske du hade. Så tittar du in i luckan där som du ser och så tar vi ett foto. Okej, jag tittade in och försökte hålla mig så still jag bara kunde och inte le. Problemet var bara att jag på nåt konstigt sätt liksom låste fast mitt huvud bara för att inte röra mig att jag kände att jag hackade till.. Kortet visade sig och det blev som jag befarade. Jag spärrar upp ögonen så mycket att jag ser helt livrädd ut och att jag bara måste ut ur landet innan dem tar mig..men så är det ju inte.. Jag är ju en snäll flicka..host...

just nu sitter jag ute på altanen och har precis ätit frukost, ett glas oboy..Det finns inte mycket som slår detta, solen skiner och vårkänslorna har intagit mina sinnen. Lovely! Den 2 juli är det dags för mig att prägla min kropp med en ny tatuering. Har ritat och varit riktigt kreativ och nu har jag gjort klart min slutgiltiga tatuering. Kommer bli så bra. Men satan vad ont det kommer göra. Det första han säger när jag beställer tid är hur ont det kommer göra. Jag nickar som en liten flicka och svarar jag vet, med ett leende på läpparna. Weirdo?

Ikväll har jag lust att gå ut, känner speciellt för en anna-kattis-diamond dogs-rockbaren runda.. Men annapanna visste inte om hon hade tid men jag hoppas..

Nu kommer min katt ut och hälsar, dags att kela lite..

so long!
/Kattis

helgen

nu sitter jag i skolan och lyssnar på nån bengt så står o pratar..roligare har jag ju haft. Rädd för honom är jag också, alldeles för många konstiga frågor att så fort han tittar på mig åker mina ögonen ner i datorn igen...hjälp nu kom det igen. det känns lite som små lamm som är livrädda för att bli uppätna, så står den stora stygga vargen där framme o väljer ut..hmmm, katarina, berätta vad fortlevnadsprincipen innebär..hjälp..och total tystnad.. jag vill härifrån..

helgen bestod av öl och massa mys.. Fredagen stack jag och christian ner och träffade malin och hennes arbetskamrater..Uteserveringarna har intagit göteborg och givetvis så var vi tvungna att sitta ute, massa öl och kedjerökning. Sedan var det dags att dra vidare och vi bestämde oss att göra Kajsa sällskap upp till jameson, där det var folk i hennes ålder. Armbågades ut från dansgolvet av gamla tanter, christian var lammkött o tanterna var på honom som hökar, ajabaja.. Efter det stack vi förbi rockbaren för ett ölstopp och sedan vidare till valand. Med tanke på att Malin hade druckit sedan halv 4 på eftermiddagen började hennes bakfylla redan ta fart vid 2 snåret och vi ringde och beställde taxi till henne. Vi var också nöjda och gick och mättade våra hungriga magar för att sedan åka hem o sova..

Lördagen var det dags att fira våran älskade Klara. Jag kom ganska sent och hon blev jätte glad att så många kom även om hon inte ens visste att vi skulle komma. En glad överraskning för henne. Jag märkte att det var längesen jag var  ute med så många tjejer samtidigt. Vanligtsvis är jag ute med anna eller malin. Det var sånt fasligt kackel att jag aldrig hört på maken. Servitören var måttligt glad på oss då vi aldrig beställde tillsammans utan alla var för sig, så han fick springa runt som en jävel. Till slut frös jag nåt fruktansvärt och jag visste att det skulle bli segt när alla andra hade beställt in nytt och sista beställningen redan tagen. Jag och Annie bestämde oss för att åka in till stan så länge och möta upp dem andra sen. Men dem försvann någonstans på vägen. Jag och Annie var kvar på valand och till slut tackade jag för mig, mötte upp christian och åkte hem och nanade så gott..

På söndag blev det såklart pizza, cola och film. Riktig myssöndag..

nu är det måndag och tillbaks till verkligheten. Nu ska jag fortsätta att se intresserad ut fastän mina tankar är långt långt borta..

sahlgrenska, östra och massa buss-byten..

Igår var det ingen rolig dag. Det började med att jag så käkt skulle fixa med min digitalbox, kattis som är den mest händiga personen i världen..host.. satte igång o letade verktyg och började skruva. Yes, både signalstyrka o signalkvalitet! Men det försvann lika fort igen. Då sätter jag mig självklart och börjar skruva ännu mer, o då försvann allt, o nu får jag inte loss det.. smart..

Sedan ringde jag lilla malin som lät otroligt frånvarande när hon svarade. Till slut kom det fram att hon hade fått ett sms från janika klockan halv 10 där det stod att hon var tvungen att ringa ambulans o åka till sjukhus. Jag sa till Malin att möta mig vid sahlgrenska o att vi ska leta rätt på henne. Väl på salhgrenska fick vi hjälp ganska snabbt och dem berättade att hon var på östra och att vi kunde ringa dit. Satte oss på bussen på väg mot östra. Vi ringder och frågar så att det är säkert att hon är där. Men icke. Ingen Janika på hela sjukhuset. Vi hoppade av bussen och satte oss på en bänk och fick panik. Vart fan va hon då? Vi bestämde oss för att åka tillbaka till sahlgrenska och få reda på precis vart hon e. Väl på sahlgrenska får vi sitta länge och vänta på våran tur. Till slut går vi fram till receptionen och får äntligen hjälp. Då visar det sig att hon varit på sahlgrenska men att hon sedan skickats till östra. Äntligen visste vi vart hon va. Vi ringde till östra och dem bekräftade att hon var där. Vi åkte dit och våra hjärtan krossades när vi såg henne. Så liten och oskyldig låg hon där i sin säng me massa slangar. Men vi var lättade när vi gick därifrån, nu får hon den hjälp hon behöver iallafall.. Att man kan tro att det bara är influense o att det sen visar sig vara hjärnhinneinflamation är riktigt skrämmande.. Men nu är hon på bättringsvägen iallafall..

Ikväll var det tänkt att gå ut me anna. Frågade henne redan i söndags, men just nu känner jag inte överdrivet mycket för det. Ska upp o hälsa på janika imorgon och då vill man gärna inte komma bakis. Men tänkte gå ut ändå och inte dricka så mycket. men det har man sagt lite för många gånger innan. Får se hur det blir..

RSS 2.0