hej hopp

senaste veckan har det varit mycket..har till o med blivit en liten hemmfru( ni som känner mig tycker säkert att det va på tiden att jag ställde mig o blev vän med spisen) Men som jag tycker: bättre sent än aldrig. Så min älskling har fått sig en glad överraskning när han kommit hem efter jobbet o hela lägenheten är städad och maten står serverad på bordet. Och tro nu inte att jag gjorde nån sån där kattis-mat som köttbullar o makaroner, ånej, här var det flygande jakob. Det skulle man inte kunna tro om mig inte.
Dagen efter stack jag hem till honom och bakade innan han kom hem från jobbet. Gjorde jääätte goda Kärleksmums. Godaste jag någonsin gjort. Sen hade jag köpt lite glasyr som jag spritsade jag hjärta dig på. Gud så sött. Anna hade fnyst åt mig om hon sett det. Men nu är dem borta..

Idag har jag varit hemma hos systeryster och vi tog sedan en sväng ner till havet med dem små barnen. Askimsbadet e verkligen helt perfekt med små barn.. Hur långgrunt som helst o massa sandstrand. Väldigt väldigt mysigt. Har bättrat på brännan lite och konstigt nog har jag bränt mig på ryggen. Har ju inte ens solat ryggen. Mystiskt. Sen när jag kom hem la jag mig en stund vid poolen och läste tills solen försvann bakom träden..Lovely!

Nu ska jag strax sticka iväg. Ska stanna o köpa jordgubbar o glass och sedan blir det mys.

Kärlek! / Kattis

nytt inlägg

Idag vaknade jag av sms från jossan. Hon undrade om vi skulle ta en fika i stan o självklart ville jag det.
Bestämde att vi skulle plugga lite också..Möttes på korsvägen och gick till café cappucino och åt lunch o sedan pluggade vi..sådär fyra uppgifter...
Sedan var det dags för snilleblixten Kattis att komma på idén att ta en paus o gå o shoppa lite. Blev lite fattigare men satan vilka fynd jag gjorde. Helt otroligt snygga vita-rosa skor , lite för dyra men det är dem värda, en klänning, en tröja, diadem, underkläder och en jätte fin kofta lyckades jag komma hem med. Att man har självdisiplin vore att ljuga. usch, lite ångest får man när man vet att man måste plugga men inte gör det..Men fina saker fick jag med mig hem iallafall..
Dock har jag satt igång med praktikplatsansökningar och började dagen med att skicka iväg ett par mejl, återstår o se om man får nåt svar..

Nu ska jag ta o städa lite innan min älskling kommer hem. Och sen blir det plugg..lovar...kanske..

Ville bara meddela att jag är Kung på Trivial prusiut( även om jag inte kan stava till det) Men jag vinner varenda jävla gång!
Grym e jag..

hejdå!/ Kattis

tisdag

Efter en hård dag igår sitter jag nu i skolbänken igen. Idag är det dags för waiking-jävla-skit-uppgift. Det är säkert bra om man inte har en tenta framför sig som man sitter och oroar sig för och behöver all tid man kan få till att plugga till det. Nej men då kör vi in waiking precis innan så att eleverna får svettas rejält, tycker troligtsvis ihm. Tack där..
Första timmen har gått till att installera spcs wisma. Längre än så har vi inte kommit. Och jag som trodde vi kunde gå hem tidigt idag, men ack nej..

Nu till något roligare, på torsdag ska jag och annapanna på Looptroop, eller looptroop rockers som dem nu heter. Ska bli så jäkla roligt. Att se dem live har jag hört ska vara grymt. Och innan ska vi vara på nedervåningen på sticky och kolla på dearest blake, så stämningen kommer nog vara på topp hela kvällen, Yey!

Och på lördag blir det tjejmys hemma hos Lisa. Fast det beror lite på hur långt jag kommit med tentaplugget. Hoppas att jag kan känna att jag är värd en tjejkväll mitt i allt pluggande. Återstår att se.. Troligtsvis inte..

Nu är det dags att fortsätta..

hejs! / Kattis

test, test..ett, två..

Nu ska vi se om det funkar. har fixat lite på min kära bloggsida..

pluggsjuka..

Nu sitter man här och ska plugga. Gud, hjälp mig! Det är så jävla tråkigt att jag hittar massa andra saker att göra, just för att slippa öppna boken. Jag har till och med börjat dagen med att städa o diska hemma hos christian. Då är det illa! Sedan har jag kollat på lite vovvar, åh så söta dem är. Vill ha!

Jag blir uppriktigt sagt väldigt förvånad över mig själv. Började i tisdags, jag kom hem till christian, la mig en stund och kollade på tv när jag plötsligt fick för mig att jag skulle sätta mig och plugga en stund. Det blev 3 timmar. Christian var tvungen att känna på min panna för att se om jag var sjuk. Men icke.. Jag har väl helt enkelt förstått att jag måste sätta igång i tid inför den här tentan för att klara det. Det här är stort område och det krävs mycket tid och energi till detta känner jag. Och på den vägen har det fortsatt. tar endast pauser när det är mina favoritprogram på tv, men annars sitter jag och pluggar. Duktig jag e..Så nu sitter jag här igen, med böckerna och pennan framför mig. Är nog dags att sätta igång snart, annars hittar jag väl annat o göra..

Vad har hänt med det fina vädret? När kommer det tillbaka? Vill ju bättra på min bränna..

nä, nu är det dags..Önska mig lycka till!

Kärlek! / Kattis

bloggproblem, utekväll och massa skit

mitt liv rullar på som vanligt. Det är en grej jag har kommit på lösningen på. Varje gång jag ska gå o lägga mig så börjar mina funderingar kring livet osv, och varenda gång kommer jag på massa olika saker jag ska blogga om, men nästa morgon när jag vaknar kan jag inte för mitt liv komma på vad det var. Så från och med nu ska jag ha en liten anteckningsbok jämte sängen så jag kan skriva ner det viktiga(?) jag vill skriva om. I-landsproblem?

Förra helgen var jag o mitt hjärta malin ute en sväng på stan. Och som alltid när vi är med varandra lyckas vi säga ett par konstiga meningar. Vi var först på babar för att sedan bege oss ner mot ferdinand och träffa massa kompisar. Där sprang jag mest runt och letade efter alla, alla lyckades på nåt konstigt sätt att försvinna. Gömde de sig för mig kanske? you never know.. Efter ett par öl, provade till o med på kinesisk öl där, bartendern tipsade om det så varför inte, men ingen hit det inte. O tur var väl det för jag skulle aldrig kunna uttala den där konstiga ölen med massa kinatecken på. Men i vilket fall som helst så stack vi upp valand efter och bättrade på våran fylla.. Sedan var det dags för toffelhjälten att åka hem till sin sovande älskling. Men det var en bra kväll med min kära Malin och det får vi göra om snart igen..

Citat under kvällen
Jag, Malin o Emma sitter på vagnen ner mot kungsportsplatsen då den plötsligt bromsar in kraftigt. Jag tar tag i sättet framför.
Jag:Herregud, hjärtattack!
Malin:Va?
Jag: Ja, man e ju inte 20 längre...
Malin:Nej, du e ju hela 23 år.
Jag: Näru, 22..23 blir jag inte fören om 2 månader.
Malin:Kattis, en månad.
Jag:Nehe du. jag vet väl när ja fyller år. 2 månader. Det e ju april nu!
Malin:Nej, det e maj.
Jag: Jaha..

Jag och Malin sitter i barn på valand och börjar ha en diskussion om vattnet.
Malin:Vattnet var verkligen inte gott idag.
Jag: Nä verkligen inte. Jag blev ju typ fullare på det än på ölen..
Malin: Va?
Jag:Jag vet inte..

Sen har jag insett att jag har en dold förmåga att veta namn utan att jag ens hälsat på dem. Det började samma kväll som jag o Malin var ute och har fortsatt så. Jag har lyckats med att säga rätt namn på tre personer som jag aldrig hälsat på innan. Väldigt skumt. Kanske är jag en Kyle XY 2? Eller en Kyle XX? Äsch, jag vet inte hur det där funkar.

Idag har jag varit i skolan och räknat, meningslös lektion om jag får säga mitt. Var i skolan i två timmar, räknade 3 uppgifter och gick sedan hem. Tyvärr måste man gå dit för att få närvaro för att få tenta, så man är så illa tvungen.Även om jag hade fått mer ut av det hemma.
Ikväll kanske jag ska följa med annapanna på skatalites, men får se. Jag vill ju men samtidigt måste jag plugga, så jag tänkte plugga torsdag o fredag för att sedan vara ledig hela helgen. Får se hur dte går med det. Med mig kan det ibland vara liiiite för mycket snack och lite verkstad.. Hmm, är det så man säger?

Jag vill ha en vovve!

Kärlek! /
Kattis


sommar

Nu känns det verkligen som att sommaren är här. Underbart! Jag och min lilla älskling har haft det riktigt mysigt de senaste dagarna. Legat hemma hos mig vid poolen och bara solat o myst hela dagarna. Igår kväll blev det grillning med anna och ab också. Lite kött, potatissallad och tjeckis öl, kunde nästan inte bli bättre.
 Idag blev det samma sak, fast hemma hos mina föräldrar. Christian började med grillningen och sedan tog jag över, och jag är verkligen kung på att grilla.

Imorgon blir det att åka hem tidigt och bättre på brännan lite och sedan ska jag sätta mig och plugga, på kvällen blir det troligtsvis öl på någon mysig uteservering.. Lovely!

Det har inte hänt så mycket i mitt liv på senaste tiden så detta blev ett väldigt tråkigt blogginlägg, men det kommer..

Nä nu ska jag ta o poppa lite popcorn och fylla på mitt colaglas och sedan lägga mig och kolla på film med min älskling.

So long!/ Kattis

Valborg

Då var det dags för valborg att firas. Jag o anna skulle till pustervik och se Kalle baah, och enligt mig tog vi den bästa dagen att göra detta.. slippa allt jävla hysteriskt folk inne i stan. Vi började med förfest hemma hos anna, med kedjerökning hetsdrickning och massa snack om allt mellan himmel och jord. Linus tyckte det var väldigt roligt o höra när vi pratade om det motsatta könet.Hur vi definerade toffelhet osv.Var sagt att bege oss ner mot pustervik vid 21 tiden och då visste jag att det skulle bli vid halv 10. Anna är ju inte i det snabbaste laget. Väl där köpte vi öl och intog sedan våran plats längt fram. Perfekt. Om inte 10 metersmänniskor ställde sig framför en. Men anna är ju inte den som är den, så bortputtning och sedan var det perfekt igen. Kalle Baah intog scenen och oj så bra dem var. Blev riktigt lycklig när jag stod där och lyssnade och svängde på mina höfter. Resten av kvällen blev det lite dans men som alltid så är den här lilla damen helt värdelös på sitt intag av alkohol nuförtiden och det slutade med att jag var tvungen att springa ut o ta frisk luft hela tiden. Efter några timmar tröttnade jag på pustervik och ville dra till rockis, lite missförstånd och jag var på väg hem för att sedan vända tillbaka efter 10 meter.. Tog en till öl och just som jag började hälla i mig den slog det mig, varför? jag mår ju redan dåligt, ska jag verkligen hälla i mig en till då. nää, så jag ställde ifrån mig den och gick ut och tog lite frisk luft igen..ställde mig lite längre bort ifall om allt ville komma upp igen.. Anna stack in och skulle hämta sin jacka och jag väntade utanför. Efter ett tag märkte jag att ingen anna kom och då skickade jag sms om att jag drog hem istället...synd att man haft så höga förväntningar på kvällen. kalle baah var kanon men resten av kvällen var sådär..

Så nästa gång ska jag ta det lugn med alkoholen och förhoppningsvis kunna vara med hela kvällen. Imorgon är det sticky som gäller och Lucretias fate ska VINNA! Så är det bara..

so long! /Kattis

RSS 2.0