blablabla

Igår vart det utgång. Var nere o träffade några klasskamrater på nivå. Hade inte mycket pengar så hade täkt att ta det någorlunda lungt. Men ack så skenet kan bedra. Började på nivå, sedan stack vi över till diamond dogs, och sist peacock. Var helt okej men mysigast va det på nivå o diamond när man satt o snackade om allt möjligt.
Jag o Anna hade ne liten konversation och helt plöstligt kom det ett ord som varken jag eller Anna kunde uttala på fyllan.
Anna: Men säg inte det till någon. Det är konski..
Anna:konskifiellt..nej..konsifi..nej men vafan konfiskellt..
Jag:Konfiskiellt..näää..koskifellt..
Anna: ja du fattar..
Jag: Aaa.. KONFIDIELLT! Ja jag kunde..
Anna:bra..
Sedan forstatte vi att hälla i oss öl.. Jag fick dessutom lära mig ett nytt ord som jag aldrig hört förut. MILF , dem andra tyckte jag va konstig för att jag aldrig hade hört det förut.. Men nu så vet jag..

Nä nu ska jag hitta på nåt..typ lägga mig i sängen o kolla på tv, mer än så orkar jag inte göra idag..

Kärlek!  /  Kattis

måndag

Min älskade pojkvän är allt bra konstig. I förrgår natt vaknade jag återigen av att han låg och sjöng. Men denna gången sjöng han en av pinks låtar, get this party started, eller va den nu heter. Jag blev så chockad att jag låg och gapskrattade. Sen frågade jag vem han sjäng för. Äh det va bara några kidz jag sjöng för..ookej..så söt..

Igår var jag hemma en sväng. Har lovat min lillebror att han skulle få mitt rum, e nästan aldrig hemma och jag kan lika gärna byta rum med honom. Tycker om att  göra folk glada och han blev så glad. Han försökte först med mutning. Men då kan du få spela så mycket guitarhero du bara vill! Ja jag ska väl inte sticka under stolen att jag inte älskar o spela guitar hero, men han behöver faktist inte ens muta mig, jag är så himla snäll ändå..

Sen så hitta jag en gammal bok jag gjort i skolan. Min släkt. Oj vad det var roligt att läsa igenom. Stavningen var ju katastrof. Hade skrivit om min familj och efter som mamma jobbar på ålderdomshem så skrev jag om det. Mamma har ett jobb. Hon jobbar med panskonärer. Snygg stavning. Jag visste säkert inte ens vad det va. Sen så skrev jag lite om min morfar. Mor-far föddes hemma i tyskland, fast han bodde där då..hmm, det där går inte riktigt ihop, vafan kommer fast in i bilden? jaja, e man liten så e man.. Men det är roligt när man hittar sånt o kan skratta åt det..

Idag har halsen blivit värre, får absolut inte bli sjuk nu. Men jag ska gå till skolan ändå, det måste jag..


Nu ska jag äta frukost..

Kärlek! / Kattis

lördag..

Tanten ovanför har fest. Stod ute på balkongen ch fick höra lite skvaller..
Tant nr 1- Jo men jag började röka i mellanstadiet.. Jag stod inne på toaletten i flera timmar och bara rökade för jag vill ju lära mig!
Tant nr2- Ja jag ville också det.. Men nu feströker jag bara o smygröker för barnen. Men jag skulle aldrig acceptera att dem började röka..fast vad ska man säga då?
Ja det kan man ju undra..Föregå med gott exempel o sluta kanske?
Tant nr 2- Åh den här låten e också bra..
Tant nr 3- Ja verkligen.. Jag gillar 80 talet..
Ibland hör man lite tjoande uppifrån och jag tror nog att dem står o dansar..
Tant nr 4- Känn här vad hård jag är? Kanske bara e skitnödig..
Tack för informationen..
Tant nr 2- Ja men gå på toaletten och lätta på trycket då, kanske bara e det du behöver..Alla skrattar..
Tant nr 1- Oj, nu måste vi ju snart gå ut!
Ja det håller jag med om. Hör bara massa dunkande i golvet..Men jag är inte bitter, folk får ha fest på lördagarna.Men dem får gärna sänka musiken lite..

Nej nu ska jag kolla lite trningskläder.. Måste ju ha det nu när jag ska börja träna nästa vecka..

Kärlek!  /  Kattis

Klockan 05.34

imorse ställde jag klockan på halv 7, 07.08 var jag uppe. Satte mig vid skrivbordet och skulle plugga lite innan jag skulle bege mig mot skolan och skriva tenta. Helt plötsligt blir jag alldeles yr i huvudet, sätter mig på sängkanten och känner att snart svimmar jag.. Ett enormt illamående kommer över mig, o eftersom christian ligger inne o badar var jag tvungen att krypa fram och hittade till slut en påse. Och där satt jag o kräktes i en påse i sovrummet klockan kvart över 7.. Yäk! Efter det var jag alldeles skakis o tårarna rann.Bestämde mig till slut att det nog var bäst att inte gå till skolan.. Ville ju bara ha tentan överstökad, men vad ska man göra?
Christian stack iväg till jobbet och jag blev återigen ensam..
Illamåendet höll sig kvar hela dagen och vid 5 tiden fick jag äntligen i mig något att äta.. På kvällen kom också feber. Sen satt jag o böla en stund också, vet inte varför men sån blir jag ibland..
Anna fixade en biljett till way out west till mig också men med tanke på att jag inte lyckats somna än o fortfarande känner mig dålig så får vi se om jag orkar ta mig dit..

Men en sak blev jag riktigt glad över idag. Jag o anna har pratat i telefon idag sisådär 20 gånger. Och sista gången var hon så söt att jag höll på o smälla av. Vi pratade om något o helt plöstligt säger hon: Märker du inte hur Love jag har blivit?
Jag: Jo verkligen. Va har hänt?
A: Nej men jag är bara så glad att vi är vänner igen med tanke på allt som har hänt.
Jag: Ja, jag med..
A: O sen känner jag att all kärlek jag kan ge vill jag ge till dig..
Jag: tystnad....
Jag igen: Nämen hjärtat vad söt du e..
Blev nästan lite tårögd.. Sötnöt...

Nu ska jag lägga mig o läsa lite o förhoppningsvis somna snart.

Kärlek!  /  Kattis

humörsvängningar

Veckan började med en rejälångestfylld måndag. Började sakta men säkert få ångest över i stort sett allting. Min kropp har förändrats dramatiskt sen jag började med min medicin, på 4 månader har ag gått upp 7 kilo. Har aldrig vägt så är mycket i hela mitt liv. O just vikten är väldigt känsligt för en tjej. Sen att jag fick höra folk säga att jag ser ut att väga 67 kilo gjorde inte saken bättre Sen var det ångest för skolan. Känns som att jag inte klarar av det. Både projektarbete som jag knappt är delaktig i, känns så dumt mot mina gruppmedlemmar. O så omtentan nu på fredag..

Men sen idag vände helt totalt. Jag vaknade klockan 7 av att mina kära pojkvän var lite kramig o gick sedan upp o följde honom till dörren Därefter gick jag o la mg o sov. O när jag vaknade hade jag sån otrolig energi. Hoppade upp ur sängen o satte mig o kollade träningssidor. Har bestämt att  jag ska börja träna på friskis så fort mna pengar från csn kommer. Helt perfekt eftersom det ligger nära christian och har dessutom ett hemma i billdal. Så då var det bestämt. Har också bestämt att ihelgen ska jag sätta mig med projektarbetet o försöka göra så mycket jag kan o sen förhoppningsvis kunna briljera med mna kunskaper till övriga gruppen. tentan på fredag är jag dock inte så säker på men går det inte får ja försöka bättre nästa gång.

Ihelgen blir det förhoppningsvis way out west med anna. Den lilla stackaren har antagligen fått nån infektion i tarmarna och jag kan ju bara tänka mig hur ont hon har. Hoppas hon blir bättre snart..

O jag saknar min Malin.. Träffas aldrig längre. Men det är inte så konstigt när hon jobbar så mycket som hon gör o när hon inte gör det är det ju självklart att hon vill spendera sin tid med sin bättre hälft jonas. Får ta tag i det o åka o träffa dem snart..<3

Igår hade ja lovat mig själv att plugga när jag kom hem till c från skolan. Men istället städade jag hela lägenheten, dammsög och moppade golvet. Gjorde ordning på toaletten med diverse tandborstmuggar så det såg riktigt mysigt ut. Och sist men inte minst bakade jag blåbärspaj läge till att min prins kom hem. Åh vad glad han blev.. Tycker om att göra saker för andra så att dem blir glada. O med tanke på att han jobbat från 7.45 till 22 vad det de minsta jag kunde göra..

Nej nu måste jag sätta igång med plugget. Blir en låång dag idag..

Kärlek!  /  Kattis

ojoj

igår var det dags för barnen att komma hit o leka med sin moster Kattis. Tyckte det var väldigt mysigt tills jag vaknade imorse av en liten samuel (eller Famel som han föredrar att säga det)  ligger o sjunger om fågelbajs klockan 7 på morgonen.. Det första jag hörde var: ÅÅÅÅgeeeeelbaaaaassss...o sen låg han o sjöng något jag inte förstod.. Så då var det bara att inse faktum att ta upp honom o ge lite välling.. En halvtimme senare kom Ida upp också. Lugnt till en början sen bröt helvetet lös.. Mamma kom hem vid halv 2 och då passade jag på att fly fältet ett tag.. Jag älskar ju barnen överalltannat men ibland blir det lite för mycket av dem små liven..

Åkte sedan till frölunda torg en sväng o kollade lite o på vägen hem är det en lite jävel som pekar finger åt mig!!O det enda var att bilen inte axade tillräckligt fort vid rödljuset.. Men jag pekade tillbaka o skrek idiot (synd att han inte hörde bara)

Nu sitter jag här o väntar på att min bättre hälft ska höra av sig så jag kan åka dit o kramas lite..

Imorgon är det dags för skola igen..usch.. Får hoppas  att det blir lite bättre väder än idag annars är det inte helt omöjligt att jag stannar inne i lägenheten hela dan o pluggar. Ser ut som att det kommer bli det vanliga maratonpluggandet..Att man aldrig lär sig?


Kärlek!  / Kattis

RSS 2.0