Viva Las Vegas

I fredags nalkades det utgång. Förfest hos erik vid 18. Jag tänkte vara smart o vila lite innan så att jag skulle orka med kvällen. Man börjar ju bli gammal nu.
Så jag la mig o sov, bad min älskling att han skulle väcka mig vid 5-tiden så att jag skulle hinna. Men icke. Han somnade också o jag vaknade vid 6. Ringde anna som, hör o häpna! Redan var klar.. Jag blev så chockad.. Tänkte skita i att hänga med men med lite övertalning från anna så hoppade jag in i duschen o gjorde mig klar. Hem till erik, hälla i sig lite öl o sedan till Socité Anonym (Eller nåt sånt)
Minglade med lite IHM-folk..

Sen så....
Jag o Anna hoppade in i en taxi och styrde kosan bort mot inget annat än Las Vegas!  Viva las Vegas..
Okej, riktigt så mycket pengar hade vi inte att vi kunnat ta taxi ända till Las vegas. Men tänk va kul det hade varit. Kanske skulle kunna förvandlas till en båt också..eller nåt..
Närå, vi åkte ner till Casinot. Men jesus, hur kan jag ha missat det?
Första tanken som for igenom mitt huvud var, vafan, jag ÄR ju i Las Vegas!  Spelade massor och var helt livrädd för alla vakter och sura croupierer. Men dit ska jag igen, dock med lite bättre framförhållning och koll på pengarna.. Kanske ska köra på att ta hem jackpotten nästa gång? Ja, det låter som en idé!

Resten av helgen var lugn o fin. Inte mycket kraftansträningar, bara hade riktigt lugnt o skönt med min älskling.

Imorgon ska jag hälsa på, på wtc. Ska praktisera där i nio veckor och imorgon ska jag träffa dem som jobbar där och en liten rundvisning av Vd:n.. Efter det blir det plugg med Annapanna. Grymma e vi!

xoxo
Kattis

Kommentarer
Postat av: Killen

Du är så himla snygg, kanske den hetaste tjejen på IHM. Jag skiner upp när jag ser dig på skolan, råkade av en slump komma in på din blogg här på skolan. Antagligen råkade jag kanske boka rummet efter dig. hi hi.



Ha det fint och hoppas vi hörs närmare (om jag vågar ta första kontakten;))



Puss



/ Beundrare från RE08

2008-10-02 @ 14:25:10
Postat av: Alina

Godagens! Kikar in:)

2008-10-02 @ 14:31:01
URL: http://emmiealina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0