Fredag

Mustasch på liseberg var riktigt grymt. Musiken var kanon och ölen flödade. Kanske inte för min del men för alla andra. Folk var helt tokiga. En person badade i fontändammen, en annan stod på räcket och alla försökte puta i honom tills vakten kom och tog hand om honom. En tjej var totaltwasted att hon knappt kunde stå på benen. Hon höll på o spy och höll på o välta deras bord ett antal gånger. Tyckte faktist lite synd om henne. Efter spelningen var det dags att dra vidare. Jag kände att jag var lite efter och vi beslöt oss för att gå en sväng till rockbaren. Min tanke var att hälla i mig ölen så att jag skulle orka med allt folk men efter 4 öl kände jag att det va nog så jag och christian åkte hem. Tog till och med bussen. Inte dåligt.

Dagen efter skulle christian upp och jobba klockan 7 på morgonen. Min tanke var att ligga kvar och sova en bra stund. Men efter att han gått till jobbet kunde jag inte somna om. Ringde mamma och hon blev helt skräcklsagen och trodde att det hade hänt något när jag va vaken så tidigt. Men icke..
Åkte hem vid halv 8 och lekte lite med barnen. Har köpt ny dator så den satt jag och pillade med tills jag åkte tillbaka till christian.

Kvällen bestod av tv-tittande, dator-skryt och jag och fredrik satt sen o lekte csitekniker. Lyckades lösa mordet. Synd var bara att det var sista programmet av murder.  Var ju då himla roligt...Okej, nu överdrev jag väl lite. men lite roligt var det iallfall..

Idag är det fredag och vi hade tänkt o gå ut o ta några öl men bestämde sedan att vi skulle laga tacos o se på film. Min ekonomi tillåter inte längre att gå ut varje helg så vi ska ta det lugnt hela helgen. Eller ikväll iallafall..

Kärlek! / Kattis

tjolahopp

Idag är det onsdag och bara en vecka kvar tills jag ska tatuera mig. Längtar så mycket! Hoppas det blir lika bra som jag hoppas på.

Ikväll ska jag iväg till liseberg med malin o se på mustasch. Våra andra hälftar ska också följa med o några från malins jobb, ska bli riktigt roligt. oops, kom precis på att dem har en stor casinohall där, bäst att hålla mig så långt bort därifrån jag bara kan.. Men efter ett par öl tror jag ju att jag är oövervinnlig på sånt..

Dem senaste fyra nätterna har jag drömt att jag har dött. Riktigt äckligt. Första natten drömde jag att jag var i ett hus och så kom en tornado och förstörde hela huset och  jag hörde hur den var på väg att förstöra rummet jag satt i. Då skulle jag ringa min kära mamma och säga hejdå och berätta hur mycket jag älskar min familj, men jag kunde inte. Så jag skulle ringa christian istället o säga att han var tvungen att hälsa mamma det. Och så vaknade jag. Och det var en sån lättnad att jag började gråta.
Natten efter drömde jag att det var terrorister med knivar på en båt. Och jag sprang och gömde mig i en hytt, och då hade båten börjat sjunka. Dem hittade mig och jag låste in mig på en toalett. Och då var jag tvungen att välja, bli mördad av terroristerna eller vara kvar på toalett och drunkna. Sen vaknade jag. Och natten efter drömde jag att jag hade cancer och skulle dö inom dem närmaste månaderna. Då gifte jag mig med christian. Var väldigt fint bröllop men jobbigt att veta att man snart skulle dö.
Den fjärde natten drömde jag att jag var tvungen att ta livet av mig. Varför vet jag inte..
Och inatt minns jag inte mer än att det var massa blod överallt. Usch o fy. Får sluta drömma sånt där. Eller är det ett tecken?

nej, nu får jag nog sätta igång att göra mig iordning o sen sticka iväg..

Kärlek! / Kattis

midsommar

Idag är det midsommarafton och jag har verkligen ingen lust att göra nånting.. Ett års sen min bror gick bort och även om det är jobbigt varje dag så är dne här dagen en ständig påminnelse.. Och det är jätte jobbigt. Skulle åkt upp till stenungssund men vet inte om jag orkar åka ändå dit.Kanske bara blir att vara hemma med familje, lutar åt det just nu..

Hittade världens sötaste tjej på youtube, ni måste se..


http://www.youtube.com/watch?v=FAYWPV3F41Y&NR=1

Skriver mer någon annan dag..

Ha en bra midommar!

Kärlek! / Kattis

lite skit

Ja födelsedagen blev mycket bättre än förväntat..Hade iochförsig inte förväntat mig något men det blev i vilket fall jätte bra. Dagen började med att christian försvann en liten stund. När han kom tillbaka satt jag uppe vid datorn. han undrade vad jag gjorde uppe och beodrade att jag skulle gå tillbaka till sängen. Och efter en stund kommer han( Kan tilllåggas, ganska lååång stund) Men när han kommer sjungandes och med tårta i handen smälte jag. Så det blev tårta som frukost, inte bra för magen, men vad gott det var!

Sedan var det dags att åka hem en stund, amanda kom förbi också. Mamma, min syster , barnen och christian gav mig massa fina presenter!<3 Men gladast blev jag nog för tårtan på morgonen.Gulligt!

Min älskade pojkvän är väldigt speciell när han sover. Han pratar väldigt mycket i sömnen. I början blev jag ganska rädd för han pratar helt vanligt, inget mummel eller sådär. Så en natt vaknade jag av att han pratade franska(?) Han kan tydligen inte franska så bra men med lite improvisation så går det tydligen. Och en annan gång vaknade jag av att han sa att jag va tvungen att gå till haparanda själv, tydligen så hade han en pinne som var för lång så han kunde inte fortsätta..Hmm.. Och inatt var ändå det roligaste, jag vaknar av att han ligger och sjunger..där ligger han och sjunger nån trudelutt o med det här aaaaaaaa, på slutet, precis som att versen tar slut, och en paus, sen kör han en vers till, och så aaaaaaaaaaa.. Jag låg bara o skrattade.. Sen när han va klar sa jag:
-Va fint du sjunger..
-Tack..och så vände han sig om och fortsatte sova..
Dags att ringa männen i vita rockar kanske? Han e för rolig han..

Idag har jag varit på tatueringsstudion och haft möte inför tatueringen. Åh vad jag längtar. Skit trevlig kille som ska tatuera mig också så det känns skönt. En sån där som allt bara flyter på med.vi skulle ha möte men vi stod mest o snacka massa skit istället.trevligt.. Den kommer tydligen ta upp till2,5 timmar..AJ, aj, aj..Men det är det värt!


ikväll blir det fotboll, ska se den me annapanna och jag ska till o med ha på mig en sverigetröja, det ni..

nu måste jag hoppa in i duschen.

Kärlek! / Kattis

Katastrof..

Jesus Amalia, nu orkar jag snart inte längre. Det händer så mycket runt omkring mig hela tiden att jag knappt vet vart jag ska ta vägen längre. I skolan är det katastrof, så mycket men så lite tid. Har två veckor på mig att plugga till tenta och projektarbete som jag inte fattar ett jota av. Skulle egentligen varit en omtenta på torsdag men den blev flyttad till efter sommaren. Mormor ligger på sjukhus, men hon mår bättre nu. Och det är skönt o se. Va uppe och hälsade på henne igår och hon verkade väldigt pigg. Men hon måste ligga kvar där ett tag till. Amanda har iallfall kommit hem nu, förlovad och allt, grattis!<3

Ont i magen har jag haft i en veckas tid, trodde det var av kebaben jag åt efter matchen i tisdags men att den fortfarande skulle göra så att jag har ständigt ont i magen verkar inte så troligt, så kanske är det nån inflamation i mina tarmar. Älsklingen är bortrest, bara i några dagar visserligen, men några dagar för mycket.

Inatt regnade, åskade och blixtrade det, Usch, det var jobbigt. Trodde till och med att mina fönster skulle gå sönder och hela huset skakade. Så det blev inte mycket sömn där inte. Sedan upp och sätta mig med projektarbetet.

Imorgon fyller jag år och det blir ingen rolig dag..kommer antagligen sitta i skolan hela dan, o kalas blir det nog inte heller..får väl se  när man kan klämma in det..

Nu ska jag ta o fortsätta här, var bara tvungen att gnälla lite..

Kärlek! / Kattis

inget vettigt

Just nu sitter jag i skolan, igbarn och ont i magen som vanligt. Ingen bra dag med andra ord. Ska åka hem efter lunch efter som jag glömt min medicin hemma o här kan jag inte koncentrera mig i vilket fall. Tänkte ta tag i plugget med en gång så att jag förhoppningsvis kan fira min födelsedag och fotboll på lördag.

Längesen jag bloggade nu och ändå kan jag inte komma på något roligt att berätta om.

Mitt em-tips går helt okej. trodde jag inte. Men igår var jag helt säker på att få ett poäng till men vad händer, jo turkiet lägger mål i tilläggsminuterna. Fan.. Men vi får väl se hur fortsättningen går..

Nu ska jag snart ta o packa ihop o åka hem..


Kärlek! / Kattis

RSS 2.0