HATE och LOVE

Jag Och anna, även kallad hate nuförtiden fick det konstaterat att jag var LOVE och anna HATE i kön in till exet. Och sedan dess har hon verkligen varit hate också, mot allt o alla.. Att vi var som jin o jang fick vi också höra, då jag var den vita och hon den svarta..

På fredagen och lördagen levde hon verkligen upp till sitt nya smeknamn, Men så plötsligt på söndagen så vände det! Hon blev mer Love än jag någonsin sett tidigare. Så kramig och mysig. En love anna vill jag ha!

Så vad har vi gjort på senaste egentligen? Jo i fredags var det dags för singelfest i kungsbacka, men jag bangade i sista sekunden och åkte me amanda in till stan istället, Anna kom givetvis också. Började på diamond dogs för att sedan gå vidare till exet, drog snabbt in till baren, köpte öl och intog dansgolvet. Riktigt kul hade vi. men tyvärr tappade vi bort amanda o co hela tiden, så det var i stort sett bara jag o anna hela kvällen. Sedan sprang vi över till valand, där blev det mest mingel me massa folk, tröstning av en jätteledsen arbetskamrat och jag lekte lite psykolog, och sedan blev det mat på burger king för mig och anna för att sedan slockna i hennes säng. Hon gjorde tappra försök att putta ur mig från sängen, men jag höll mig kvar.

På lördagen kom christian förbi också, han skulle laga pannkakor till oss, men vi käka chips och drack cola till middag istället. Yummie! Sedan var det dags att åka hem, vila och sedan jobba..


En fullast hate kom förbi och hälsade på. Tog mina gästers marker, sprang iväg me min telefon, och visste knappt va hon hette. Att hon inte kom in på valand sen gör nog att ni förstår saken lite bättre.


På söndagen hade jag lovat min lilla anna att följa med till diamond och kolla på ett band. Klart jag ställer upp. Ölen slank ner ganska fort, förvånansvärt fort för anna med tanke på hur jag misstänkte att hon mådde.kvällen innehöll drömmande om bandmedlemmar, öldrickande, mingel, pinsamma raggningsförsök och sist efterfest hos en galen kille med mopp!
Många smeknamn på anna nu, svampen kanske man ska kalla henne också?hate, love, orginalkopian, och ett jag inte vågar skriva p****-anna. Men jag tycker om henne ändå..


Vi har dessutom blivit inbjudna att följa med Kyte i deras turnébuss upp till trollhättan..Yey!


sascha

Såg ett program förra veckan. titta vi reser heter det. Låg bara o slö-kollade en liten stund. När jag märker att sascha e med, om ni minns den arga invandraren från sen kväll med luuk. Han e ju kung!
Programmet börjar med att killen han ska resa med är på väg uppför rulltrappan när han får syns på sascha, som är på väg ner.
-Men sascha, där är du ju! vart ska du?
Då får han som svar:
-Håll käften!jag kommer..

och när han berättade att han fått frågan varför han inte är gift svarar han:
-Varfor?Jag betala skatt En gång. varfor jag betala TVÅ?

Sedan var killen han reste med den som hade huvudansvaret om vad dem skulle göra. Sascha delar sin mening:
-Du är full av överraskning. Varfor? har du varit på bibliotek?

men sedan tinar han upp och blir en riktigt trevlig gubbe. Det skulle man inte kunna tro. men han är härlig den där Sascha..


Malin ringde mig förut på jobbet, men jag skickade upptagetton eftersom jag satt och jobbade. När jag slutade ringde jag upp men då var hennes telefon avstängd! Tanken slog mig, tänk om det har hänt nåt, hon kanske ringde för att hon blev kidnappad och hade mig på senast uppringda, och så svarar ja inte! Och när jag tittar upp, tror ni inte att det flyger en jäkla polishelikopter där då! Det va då jag visste att hon hade blivit bortrövad, och jag kunde inte svara för att jag jobbade. Är det en bra vän?! Näe..
MEN hon ringde fem minuter senare, och skrattade åt min berättelse..ibland har man livlig fantasi.. 

Tisdag den 19 februari 2008

Idag förväntade jag mig en hård dag. Praktiken började med lite prat med Viveka om allt mellan himmel och jord, för att sedan börja jobba. Idag var det dags för ett nytt företag, skulle dessutom vara själv på kontoret. Men det gick ju som smort. Märktes att det förra företaget var rejält me krångel medans detta bara flöt på, alla underlag fanns, kontona var färre och allting stämde när jag gick för dagen.Inte så pjåkig dag trots allt.
Men himmel va trött jag va när ja åkte hem, orkade knappt hålla uppe huvudet.
kom hem, tog en powernap och satte mig o började plugga. Ibland e man allt en bra tjej..

Nu sitter jag och pluggar, eller inte just nu, för just precis nu sitter jag ju här o bloggar. Var faktist tvungen att ta en liten paus..

Sitter och funderar på om jag har något roligt och berätta, men med tanke på att huvudet e tomt så finns det faktist inte så mycket mer att skriva om..eller?

nej, det är fortfarande tomt..

Funderar på om jag skulle ge er ett kapitel ur min bok här? kommentera om ni vill läsa...eller...så gör ni inte det....Ni bestämmer själva..

usch, jag måste sola, e ju helt genomskinlig..

nu är det dags för plugg igen..

Kärlek!/ Kattis


lördag

I lördags nalkades det fest. Välkomst fest för robobob på gubbero.. Det va sagt att vi skulle börja tidigt men med tanke på hur mitt lilla hjärta mådde förberedde jag mig på senare än sagt. Och visst blev det så. Anlände till norra gubbero gatan vid 21-snåret. Hade hunnit segna till rejält i bilfärden dit. Kom in och träffade alla och började hälla i sig öl. Gick snabbt att få tillbaka partyhumöret.
Där va det mycket prat, skratt och trevligt folk. Wirse började genast med upponer-vändningarna.
Jag skulle bara gå ut o ta mig lite frisk luft när han kommer. Förstår direkt att det inte är någon kärleksförklaring utan att det endast gäller upponer.. Han tar tag i mig lyfter mig upponer..
-Wiiiirs...donk, rätt in me mitt huvud i väggen..Ouch!
-Kattis, för fan..förlåt..mena ju inte att dänga in ditt huvud i väggen..
Jag kan säga att man känner sig jävligt full efter att ha hängt upp och ner på..testa så får ni se..

Det är ju givetvis ingen fest på gubbero utan polisen. Så dem tog sig en visit till oss. Där möttes dem av en full slaktarn, en fullare Wank och en fullast lasse.. Vet inte vad som sas men dem åkte ganska snabbt igen..
Tjejbråk var det också..Vet inte hur det började egentligen, men jag sitter på toaletten medans det blir bråk precis framför mig..så fort har jag nog aldrig fått på mig kläderna igen..
En liten tjej stormar in på toaletten tar tag i malins hår och bankar på henne med andra handen. Vafan är det frågan om?!?
Till slut släppte hon och blev genast visad till ytterdörren, Hejdå!
För att slippa med allt som hände bestämde jag, carro o malin att det var dags att lämna festen. Vi beställde taxi och begav oss in till stan. Det blev Valand ikväll. Där träffade man massa vänner man inte sett på länge, vi dansade, drack öl och hade en helt okej kväll..
Sedan var det dags för min mage att kurra, så jag o christian bestämde oss för att gå o äta lite. Gick till burger King när christian märker att hans kort är borta. Springer tillbaka till Valand för att se om dem fått in några i baren, icke.. Vi går tillbaka till burger King och äter. Ringer sedan malin, hon har träffat någon på vägen och är på rockbaren. Nej nej, det är stängt för länge sen, säger jag gång på gång..utan att egentligen lyssna på vad dem säger.. pratar me nån tobbe som säger att vi ska komma dit..okej då.
Han möter oss på utsidan och vi går in på rockbaren, sitter där o pratar massa skit en stund o sedan åker ja hem till mitt andra hem, i kållered.
Malin kommer hem vid 8 tiden och jag ligger ihopkurrad i sängen o väntar..

På söndagen var jag riktigt seg och låg i sängen mest hela dan. Somnade vid 20-snåret och vaknade klockan 8 idag..Sitter just nu o väntar på att Viveka ska ringa så att ja kan åka till praktiken..


Vill bara tillägga att christian är världens största bitch..

fredagkväll..

vaknade imorse klockan 6, av mig själv. Det är inte mänskligt att vara vaken så tidigt,så vafan va jag det för? Väldigt skumt..
Pratade med johan på msn kvart över 6, han undrade varför i helvete jag va vaken redan. Han tycker nog jag e lite konstig, o jag klandrar honom inte..
Låg vaken en stund och funderade på vad jag skulle göra för att bli trött, gick ner o la mig på soffan.. till slut somnade jag igen..

KOm o tänka på hur konstig man är precis när man vaknat, när man är sådär snurrig i huvudet att man inte vet vad man pratar om. Min syster kom in i mitt rum en gång och skulle hämta bilnyckeln. jag hade haft den kvällen innan och glömt kvar den i jackfickan. Hon kommer in och frågar vart bilnyckeln är, jag vet att den ligger i jackfickan, men då är jag alldeles för snurrig i huvudet att jag bara mumlar, extranyckeln ligger på mitt nattduksbord, jag tittar på den, håller i den och säger sen att jag har veeeeerkligen ingen aning..sen somnade jag igen..

Och en annan gång kom min mamma in och då låg ja o prata i telefon, i sömnen... Låg med handen mot örat och pratade..Oooookej?!

Eller precis när man håller på o somna, när man drömmer att man halkar. Så jäkla äckligt, hela kroppen rycker till eftersom man tror att man halkar. Halka när man ligger ner. Dubbeloooookej!?

Malin min älskling ringde precis. Hon hade blivit ledig och hade sån jäkla energi. Samtalet såg ungefär ut såhär:
-hallå?

-VAD GÖR DU?

-oj, ja kollar på tv..va gör du?

-vet du va!? Jag är sminkad, ordningjord och skulle precis gå till tåget. Då ringer Mattias o frågar om ja vill vara ledig?

-Nehe, fan va gött!

-JA; JAG VET! Va ska du göra?
-Ingenting antar ja.
-JO, men kan du inte åka me till kniven, eller me in till stan eller bara ta nån öl? va ju så länge sen..
-Faaaan, det e bara du som har en sån här påverkan på mig..jag vill!
-Ja men kom igen..snällla?!
-Okej, jag får fundera lite..ringer strax..
Herregud, öronen höll ju på o trilla av..MEN jag älskar henne ändå..
 
Tyvärr kunde jag inte..mamma hade druckit och jag vågar inte gå till bussen själv..Riktig creepy väg..
Så nu sitter jag här..alldeles ensam. Men christian har underhållt mig på msn iallafall. Han e snäll han..

Imorgon blir det fest på norra gubbero.. Ska bli roligt. Välkommenhem-fest för robobob och eventuellt borr..Han har 3 personligheter, rob går att prata med, bob är okej och är en början på en fullare rob och borr är helt katastrof, en fullast rob, han går snett, går inte att prata med och ser allmänt farlig ut. Men vi tycker om honom ändå..


Alla hjärtans dag..suck

idag vaknade jag av mig själv av en energi jag inte kännt på länge.. Såg det fina vädret ute och nästan flög upp från sängen..Tänkte om man skulle ta bilen, hämta malin och sticka ner till havet.. Tyvärr så blev det inte så för hon skulle jobba o mamma måste ha bilen sen..synd, men det va en bra tanke. Istället tänkte jag gå ut på promenad me min mamma. Solglasögon, mössa och tjock tröja, åh så mysigt!

Inatt drömde jag att jag va gravid, magen var stor som ett hus och det gjorde jätte ont. Jag skulle föda och den lilla krabaten där inne sparkade som en anna ninja men den ville inte komma ut! Sen vaknade jag..Magen var iallafall inte lika stor som i drömmen,pheew...

Idag är det alla hjärtans dag.. En påminnelse för alla singlar att dem är jävligt ensamma.

Jag och christian funderade på att införa en alla singlars dag, vad tycker ni om det? Låter väl inte så dumt..Men vad dagen ska gå ut på ha vi inte kommit på än..Kanske att alla singlar ska få massa presenter och hyllning tilt att man är fri? nja..vi får se..

Några citat:
Nej men kan vi inte gå dit istället, till Chat Noir?
-Ehm, jo, men det där är chez Ami..
-ojdå..
Kristoffer till mig anna o erik efter vasastan..

-nej men mamma skickade bara in en kopia, o egentligen måste man skicka in orginalkopian..
Anna om sina försäkringspengar för telefonen

-Vi kommer ju inte klara tentan bättre för att vi går hem nu, ska du ha en öl?
Jag o anna dagen innan..ehm..tentan..

-men du! kom hit lite!
-nej nej, jag är alldeles för gammal för sånt här!
Jag till en kille som gör ett försök att prata vid 3 tiden en fredagkväll..

-Nej, men måste ni verkligen gå till grönan?
Greenwich var tydligen för jobbigt att säga så jag döpte om det till grönan..

-Men gud vad hon försöker lika britney spears..
-Carro. det ÄR britney Spears..
-Jaha..

-Ja ja jag va ha rockers!
Jag försökte skriva till anna på msn..gick inte så bra..

-Har jag nånsin inseminerat att jag är lesbisk?
-Carro, använd inte ord du inte förstår..

-Han strandkillen pratade me mig..
-Nehe!
-Jo, han frågade vad du hette..
-Nehe!Vad svarade du?
Malin från en utlandssemester..

-Ta kort, ta kort!
-Men jag har ingen Camera..
-Spelar ingen roll, ta bara kort..
Carro ljushuvud=)


Nu är det dags för mig att sticka ner o äta lite frukost.


Kärlek!/ Kattis


doktor, tortyr och plåster

idag har jag mått mycket bättre. Lyckades sova utan att vakna alltför ofta och kände mig riktigt utvilad när jag vaknade för en gång skull.. Det behövs fortfarande mycket energi för att jag ens ska orka gå ner och äta men det är framsteg iallafall..
Ett besök hos läkaren blev det också, berättade lite hur jag mådde , hon undersökte mig, lyssnade på mitt hjärta och kände lite på magen. Hon tyckte det var bäst om jag började med medicin eftersom man aldrig vet när attackerna kommer tillbaka och att jag var deprimerad märktes. Hon frågade också om jag har tänkt på att skada mig själv och liknande och det skulle jag aldrig göra. Självmord är något av det värsta jag vet. Nog kan man må dåligt och bara vilja fly från allt genom att inte leva längre, men att utsatta dem jag älskar för det skulle jag aldrig göra. Mina föräldrar har redan en stor sorg och ens tanken på att lämna dem frivilligt skulle aldrig falla mig.. min mamma o jag satt i väntrummet när jag frågade..: Mamma, trodde du verkligen att jag skulle ta livet av mig?
-Ja jag trodde faktist det.. jag va så rädd..
-Men mamma, det skulle jag aldrig någonsin göra. Skulle aldrig kunna göra så mot er..jag älskar ju er..
Mamma tittade på mig och gav mig en kram..Jag märkte genast att en sten lossnat från hennes hjärta.. Tänk er själva att erat barn mår så dåligt och ni är livrädda för att den ska sluta leva..inte finnas imorgon när ni vaknar..

Sedan var det dags att ta prover.. Dem värsta av dem alla!!!
Satte mig i stolen i labbet. stol o stol, skulle snarare säga elektriska stolen för det är faktist så den ser ut..sedan tittar jag på sköterskan och då ser jag hur hon drar fram den fasansfulla sjuhundrafemtiometer nålen, som ska in i min stackars arm..
-Slappna av..
-Jag försöker, men det går inte..
Det gick rätt fort och var inte så farligt, men när man väl sitter där så slår hjärtat ungefär trehundra slag i sekunden. Jag vänder mig om och ser ett helt jävla rör fullt med blod..
-är det där mitt?!
-ja, o det gick väldigt fort va?hon skrattade..
-mm..
Men det var inte slut där, då var det dags för sticka i fingret.. Om jag trodde att jag skulle dö! rena Tortyren !
Gick ut till mamma pekade på armen o fingret och såg så liten ut..

Och nu sitter jag här med plåster på mitt stackars finger och en lapp i armvecket..

Jag har till o med skrivit lite på min bok idag.. Ska fortsätta med det strax, är som att fly verkligheten för en stund.

ny dag, nya tag..

Usch, igårkväll, natt och idag är sånna dagar jag bara vill glömma. Idag har varit likadant, dock har mina vänner förgyllt min dag så jag börjar känna mig lite bättre. Blev uppriktigt sagt rädd för mig själv igår..Tankarna som flög runt i mitt huvud..
Jag känner att jag verkligen behöver komma bort, en lång tid..rensa tankarna, slappna av, och inte göra nånting, bara vara.., Frågan är ju bara vad jag gör med skolan då?Hoppa av? Ta en paus och sedan ta upp studierna igen? Nej, jag vet verkligen inte.. Utbildningen är ju faktist bara på två år, men efter 5 månader och så som jag har mått, kommer jag verkligen klara det? Behöver jag kanske ta en paus från allt och fundera på om jag gett mig in på rätt spår? Det är min framtid det handlar om, är det detta jag vill göra? Ska jag vara riktigt ärlig så vet jag inte längre.. Innan har jag känt att detta är det jag vill göra, men är det så? Eller kändes det bara bra på grund av min underbara klass? Är det för att inte förlora dem som jag fortsätter?

Nu svamlar jag alldeles för mycket..O ni som läser, förhoppningsvis är detta bara en kort period jag känner så här..

Nu ska jag snart åka hem till min älskling Malin och kramas lite med henne. Hon har ringt ungefär var 5:e minut idag...Mitt lilla hjärta..Finare männsika kan man inte hitta.


Bearbetning, hur gör man?

vafan är det som händer med mig egentligen? Har haft många upp o nedgångar den senaste tiden. mestadels nedgångar.Ibland sköljer en känsla över mig, och för att vara ärlig, väldigt ofta på sista tiden. Känner mig så otroligt olycklig. Vet knappt vem jag är längre, vad jag vill göra , vad jag känner...
Allt jag har försökt förtränga kommer smygandes tillbaka och det gör ont i hjärtat varenda gång jag inte ger mig tillåtelse att tänka på det. Det är mänskligt att gråta, sörja och bearbeta, men varför gör ja inte det? Varför skyfflar jag undan allting, till en plats där inget kan ta sig förbi?
Jag har en fasad som kan verka lycklig, glad o tillfredställd med sitt liv. Men är det verkligen så? Är jag lycklig?
Min mun den skrattar men hjärtat gråter..
Är detta bara en period eller kommer det hålla i sig tills jag inser faktum, att jag måste bli stabil i mig själv innan jag kan släppa in någon annan, innan jag kan låta någon riva muren jag byggt upp? Muren av förnekelse...

Ibland får jag sånna där spontana lyckokänslor, då det bara spritter i hela kroppen utan att själv veta varför. Sån där härlig känsla man bara blir lycklig av. Det hände ofta förut. Kunde bli helt överlycklig bara för att jag hade fått ett litet sms, hittat en tröja jag letat efter så länge, göra något fint till någon man tycker om, en utgång me vännerna osv. Men jag kan inte själv minnas när det hände sist..

Just nu känns allting jätte jobbigt. Ständig ångest utan att egentligen veta varför.

Varför kan man inte bara kunna styra sina känslor och stänga av när allt känns som jobbigast?

Trädgårn, en mördare och saknad..

Igår var jag på riktigt dåligt humör.. Dagen innan hade vi varit ute och jag sov över hos anna..På morgonen när ja vaknade mådde jag bra och låg kvar i sängen en bra stund tills jag insåg att det nog va bäst att åka hem o sova o tvätta håret, med tanke på att jag fick förklaringen att jag såg ut som något mellan en råtta och en hund, så var det nog läge att ta itu med det...
Så jag stack ner till bilen och skulle köra hem. Och när jag väl satt bakom ratten kände jag illamåendet komma smygandes över mig. Woo, jag kan verkligen inte köra nu.men va fan ska ja göra? Så jag satt där en stund och planerade min körning. Jag kan ju faktist ta toltorpsvägen och sedan köra gamla säröleden, inga poliser där inte. Så den vägen blev det. men mitt hjärta stannade där ett tag när bilen bakom mig blev stoppad av polisen... Vilken jävla tur man har ibland. Idag kanske gud älskade mig ändå. Gjorde han ju knappast i fredags, då var det snarare hat från hans sida..Mitt dåliga humör fick alla som var i närheten ta del av. Stackars Mathias ringde och då bara skällde jag. Förlåt..Tur att han känner mig o vet att det inte var något mot honom. Får ta o ringa honom o be om ursäkt..

Väl hemma hoppade jag snabbt in i duschen, tog en macka och kröp ner under täcket. Välförtjänt sömn fick jag en liten liten stund. Tills mina systerbarn attackerade mitt hem. Där va viltimmen slut..
Bara att inse att någon mer sömn kommer det inte bli, då min systerdotter kommer in och frågar om vi ska leka mamma pappa barn, spela memory och läsa saga.Och systersonen låter som en galen indie.. Ja vad gör man inte för dem små liven?

Sedan var det dags att sticka till jobbet. jag fasade för hur denna kvällen skulle bli.. Trädgårn, en lördag i februari, kan ju inte bli värre. Väl där satte jag mig tillrätta bakom bordet och väntade på folk, och väntade, och väntade. Totalt under hela kvällen var det ungefär 20 personer som vistats i lokalen, inklusive 7 av personalen.. Några snälla männsikor satte sig för att spela ändå. Det tackar jag för. Men mestadels av kvällen satt jag och räknande sekunderna tills jag fick åka hem. En riktigt creepy kille satt i soffan mittemot mig och stirrade så att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Han såg ut som en blandning mellan jack osbourne och en mördare.. Kändes riktigt obehgligt när han satt där med sina stora ögon bakom glasögonen och stirrade så att jag trodde nästan hans ögon skulle ploppa ut..Till slut gick han o då kunde jag börja andas igen..

Klockan 3, när det va 2 personer kvar, bestämde dem sig för att stänga. Glädjen spred sig i hela kroppen och jag  hoppade ner från stolen och stängde bordet. Äntligen!!!

Slog på högsta volymen i bilen, och med gasen i botten styrde jag hemåt. Somnade i sin älskade säng 4.30

Idag kommer mina älskade föräldrar hem, längtar så!!

Saknar min bäbis malin, kanske ska se om hon är ledig idag och åka hem till henne..Ja det ska ja nog fan ta o göra..

Kärlek!/Kattis


ny blogg

Nu var det dags att starta en ny blogg som folk får läsa. Folk tjatar om att läsa min blogg, så vad gör man inte?

I torsdags var det dags för mitt lilla hjärta anna att göra omtenta, och eftersom jag lovat att ta en öl med henne efter så va det inte mer än att sticka hem från jobbet, ta en powernap och göra sig fin, ja så gott det går iallafall. Petter och erik, vilka också tillhör våran partyeliten, valde att göra oss sällskap. Vi skulle mötas på vasastan vid 8 tiden, men vi som känner anna vet att det kan bli lite senare än så, så vi anlände till vasastan  vid 9-tiden, Väl där blev det ett par öl, några öl för mycket för min del kände jag dagen efter.Illa...
KLockan ringde klockan 8 och det var bara att inse att köra bil nu, det gick bara inte. Så jag beslöt att ta en liten sovmorgon och hoppade in i bilen  halv 10. Med illamående, huvudvärk och rödsprängda ögon satt jag och arbetade med mitt företag. Det ända jag tänkte på var hur mycket ja ville åka hem till min säng.Vid halv 2 var det inte mycket mer som kunde göras så jag åkte hem, Nej förlåt, systemet var ju första stoppet såklart. Är det en varningsklocka som ringer när man mår så dåligt dagen efter att man håller på att dö och sedan åka direkt till systemet? Ja det är ju frågan det.

På kvällen var det dags att åka hem till Petter. Vagnen var inget alternativ så vi ringde och beställde taxi. Att taxichaffören hittade utan att köra fel en ända gång är för mig fortfarande ett mysterium. Ölen gick långsamt ner, blev 3 öl och sedan åkte vi in till stan. Ja,man märker ju att man inte e 20 längre.
Först blev det lounge, som var helt dött på folk. Efter några öl begav vi oss vidare, nästa stopp blev push. Ja vad ska man säga om det? Stureplan i göteborg, dryga människor och musik som spränger trumhinnorna var inget för mig. Fick sedan ett sms av anna: Va faan!jag blev utslängd.Väntar här utanför tils ni kommer.
Och det där kom som en hjälpande hand, Äntligen kunde jag åka hem! Sprang över till burger King, åt upp christians mat och stack sedan hem till anna och nanade.

Och vad är det frågan om med dagens brudar som är på valand?
Två helger i rad är det galna brudar som har varit i slagsmål.
Förra fredagen stack jag över strax innan det stängde för att säga hej till ett par kompisar. Vi står på dansgolvet när jag plötsligt ser en brud löpa amok. Hon springer över dansgolvet och börjar puckla på en stackars kille. Hon slår med knytnävar på hans huvud och han försöker skydda sig. Han gör självklart inget tillbaka, utan står bara där medans hon tar ut sina aggresioner på honom. När jag sedan är nere på toan är den galna bruden och hennes kompis där. Livrädd att hon kanske skulle börja puckla på mig satt jag kvar, inlåst på toaletten. Informationen om vad som hänt var jag inte sen att höra. Den stackars killen hade tydligen frågat den galna bruden om hennes kompis var prostituerad och det va då grytan kokade över. Det ända jag kunde tänka på var: men älskade lilla vän, chilla för fan.. Ta ett skämt..Väntade tills dem hade gått och det va då jag vågade mig ut..En annan gång jag va där höll jag på o bli nerslagen av en annan brud på toaletten, och det vill ja inte vara me dom igen.. När jag kom ut såg jag att vakterna hade slängt ut den stackars killen och den galna bruden stod o pratade med vakterna och allt var frid o fröjd..tydligen..

Sedan var det igår, vi går förbi valand när jag ser att vakterna sitter på någon människa. När jag sedan såg tjejskor var jag ju tvungen att kolla vad som hänt. Där låg en till galen brud med handfängsel och sprattlade som en galen fisk. Vad som hade hänt där har jag ingen som helst aning, men att hon var drogpåverkad var det inte svårt att förstå. Hon sprattlade, sparkade och skrek så att hela världen kunde höra. Orden från hennes mun var dem tuffast av dem alla, så som fitta, jag ska döda dig osv. Jag undrar hur hon mår idag. 

Nu är det dags för mig att gå ner o äta pizza och sedan göra sig iordning för en härlig kväll på Trädgårn..skjut mig snälla..

Kärlek!/Kattis 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0