tjolahopp

Idag är det onsdag och bara en vecka kvar tills jag ska tatuera mig. Längtar så mycket! Hoppas det blir lika bra som jag hoppas på.

Ikväll ska jag iväg till liseberg med malin o se på mustasch. Våra andra hälftar ska också följa med o några från malins jobb, ska bli riktigt roligt. oops, kom precis på att dem har en stor casinohall där, bäst att hålla mig så långt bort därifrån jag bara kan.. Men efter ett par öl tror jag ju att jag är oövervinnlig på sånt..

Dem senaste fyra nätterna har jag drömt att jag har dött. Riktigt äckligt. Första natten drömde jag att jag var i ett hus och så kom en tornado och förstörde hela huset och  jag hörde hur den var på väg att förstöra rummet jag satt i. Då skulle jag ringa min kära mamma och säga hejdå och berätta hur mycket jag älskar min familj, men jag kunde inte. Så jag skulle ringa christian istället o säga att han var tvungen att hälsa mamma det. Och så vaknade jag. Och det var en sån lättnad att jag började gråta.
Natten efter drömde jag att det var terrorister med knivar på en båt. Och jag sprang och gömde mig i en hytt, och då hade båten börjat sjunka. Dem hittade mig och jag låste in mig på en toalett. Och då var jag tvungen att välja, bli mördad av terroristerna eller vara kvar på toalett och drunkna. Sen vaknade jag. Och natten efter drömde jag att jag hade cancer och skulle dö inom dem närmaste månaderna. Då gifte jag mig med christian. Var väldigt fint bröllop men jobbigt att veta att man snart skulle dö.
Den fjärde natten drömde jag att jag var tvungen att ta livet av mig. Varför vet jag inte..
Och inatt minns jag inte mer än att det var massa blod överallt. Usch o fy. Får sluta drömma sånt där. Eller är det ett tecken?

nej, nu får jag nog sätta igång att göra mig iordning o sen sticka iväg..

Kärlek! / Kattis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0